logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De serie Avatar: The Last Airbender gaat door!

Netflix heeft aangekondigd dat Avatar: The Last Airbender zal terugkeren voor niet één, maar twee extra seizoenen. Deze live-action herinterpretatie van de geliefde animatieserie zal doorgaan met het vertellen van het legendarische verhaal van Aang, en het publiek wordt uitgenodigd om zich voor te bereiden op een episch vervolg dat het verhaal op een passende manier zal afronden.

Wereldwijde fanbase voor de serie

Sinds de spectaculaire lancering op 22 februari heeft Avatar: The Last Airbender de harten van kijkers over de hele wereld veroverd. Het heeft de nummer één positie veroverd als de meest bekeken tv-show, met een verbluffende 41,1 miljoen views in slechts de eerste 11 dagen na de release. Bovendien heeft het de titel van meest bekeken serie verdiend in maar liefst 76 landen en is het in de top 10 beland in 92 landen. Dit is een overweldigende prestatie die de diepgaande liefde en toewijding van de wereldwijde fanbase voor deze buitengewone serie illustreert.

Merchandise koop je bij:

Over Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender neemt ons mee naar een wereld waarin water, aarde, vuur en lucht de vier naties zijn die eens in harmonie leefden onder de bescherming van de Avatar, de meester van alle elementen. Maar toen de Vuurnatie de Luchtnomaden verwoestte, werd de wereld in chaos gestort en verloor ze haar hoop. Totdat Aang (gespeeld door Gordon Cormier), een jonge Air Nomad en de laatste van zijn soort, ontwaakte om zijn lot als de volgende Avatar te omarmen.

Samen met zijn trouwe metgezellen Sokka (gespeeld door Ian Ousley) en Katara (gespeeld door Kiawentiio), broer en zus en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een epische queeste vol actie om de wereld te redden van de kwaadaardige greep van Vuurheer Ozai. Maar ze worden geconfronteerd met talloze uitdagingen, waaronder de vastberadenheid van kroonprins Zuko om hen te vangen. Gelukkig zullen ze tijdens hun reis kunnen rekenen op de steun van diverse bondgenoten en kleurrijke personages die hun pad kruisen.

Seizoen 2 en 3

Terwijl we ons voorbereiden op de komst van seizoenen twee en drie, kunnen fans zich verheugen op meer adembenemende avonturen, diepere ontwikkelingen van de geliefde personages en onverwachte wendingen in het verhaal. Avatar: The Last Airbender blijft een bron van inspiratie en verbeelding voor kijkers van alle leeftijden, en de aankondiging van deze nieuwe seizoenen belooft dat het beste nog moet komen.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.