logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Film recensie: BBC Earth: Dynasties

BBC-earth is echt een grootheid als het aankomt op het maken van documentaires. Ze weten als geen ander dat je de moderne technieken moet omarmen en combineren dan ook geweldige beelden, gemaakt door ervaren en bekroonde fotografen en filmmakers, tot een uniek spektakel. Daarbij hebben ze de leuke manier bedacht om hun documentaires op te hangen aan een bepaald thema. Zee, lucht, land, maar ook wat specifiekere thema’s, zoals in dit geval: dynasties, ofwel: families.

Klassieker

BBC’s documentaire Earth: Dynasties wordt overigens door niemand minder gepresenteerd dan sir David Attenborough. Hij staat garant voor een onvergetelijk avontuur dat je hart simpelweg doet smelten bij de wat aandoenlijke scènes en je naar het puntje van je stoel doet schuiven bij spannende momenten. Zijn ongeëvenaarde manier van vertellen zorgt voor een ultieme beleving! Daarmee heeft de BBC weer een echte klassieker op zijn naam staan.

Dierenleven

In Dynasties staat het familieleven binnen verschillende dierengroepen centraal. Zo kijk je mee in het leven van pinguins, leeuwen, tijgers, chimansees en Afrikaanse wilde honden. Je kennis en visie over deze dieren zal ongetwijfeld op bepaalde fronten aangepast worden. Je ziet, hoort en beleeft namelijk een aantal unieke momenten in de levens van deze dieren, bekeken vanuit het perspectief van één van hen. Op deze manier reis je de hele wereld over!

Ga direct naar BBC Earth: Dynasties op BOL.com.


Recensie over BBC Earth: Dynasties

CooleSuggesties topper

De dieren in de documentairereeks Dynasties strijden om een plek op onze planeet en doen er alles aan om te overleven. In het natuurlijke proces hiervan worden families verscheurd door vetes en zetten ouders hun leven op het spel om hun nageslacht te beschermen tegen alle gevaren van buitenaf. Dankzij de geweldige beelden in deze serie krijg je een unieke blik op het dierenrijk. Indrukwekkend, imposant, vertederend en heldhaftig!

Score: 9


Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.