logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe films op dvd in oktober 2018 – met trailers!


Deatch Race 4

Verkrijgbaar vanaf 3 oktober. Danny Trejo maakt opnieuw zijn opwachting als de meedogenloze bookmaker Goldberg in de wildste, bloedigste Death Race ooit. Nadat een eerste aanval op de legendarische chauffeur Frankenstein mislukte, infiltreert Black Ops-specialist Connor Gibson (Zach McGowan) een zwaarbeveiligde federale gevangenis met slechts één doel voor ogen: deelnemen aan de immorele en illegale Death Race en Frankenstein uitschakelen. Connor spant Baltimore Bob (Danny Glover) en Lists (Fred Koehler) voor zijn kar en valt tussendoor voor de charmes van de bloedmooie barmeid Jane (Christine Marzano). Connor zal niet alleen voor zijn leven moeten vechten in deze meedogenloze wereld zonder bewakers, regels, racetracks of angst.

Bekijk hier de trailer van Deatch Race 4:

Midnight Texas, seizoen 1

Verkrijgbaar vanaf 3 oktober. Welkom op een plek waar normaal zijn echt heel vreemd is. Gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Charlaine Harris (de auteur van True Blood), brengt deze serie je naar een afgelegen stad in Texas, waar niemand is wie ze lijken. Van vampieren en heksen tot paranormaal begaafden, engelen en moordenaars, Midnight is een mysterieuze veilige haven voor diegenen die anders zijn. Terwijl de stadsleden de druk van ruige motorbende bendes, verdachte agenten, bovennatuurlijke entiteiten en hun eigen gevaarlijke verleden bestrijden, krijgen ze een ijzersterke band en vormen ze een onwaarschijnlijke familie.

Bekijk hier de trailer van Midnight Texas, seizoen 1:

Jurassic World – Fallen Kingdom

Verkrijgbaar vanaf 10 oktober. Het is 3 jaar geleden sinds het thema park en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosauriërs. Isla Nublar is nu door de mens verlaten en de overlevende dinosauriërs vechten voor zichzelf in de jungle. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland uitbarst, slaan Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) de handen ineen om de overgebleven dinosauriërs te redden van uitsterven.

Bekijk hier de trailer van Jurassic World – Fallen Kingdom:

Love, Simon

Verkrijgbaar vanaf 17 oktober. Love, Simon (van de makers van The Fault in Our Stars) is een ontroerend verhaal over volwassen worden, jezelf vinden en voor het eerst verliefd zijn. Voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) verloopt dit allemaal niet zo soepel; hij durft namelijk nog niet uit de kast te komen voor zijn familie en vrienden. Bovendien weet hij niet wie de anonieme klasgenoot is, waarop hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide problemen zet Simon’s leven volledig op z’n kop!

Bekijk hier de trailer van Love, Simon:

Truth or dare

Verkrijgbaar vanaf 24 oktober. Lucy Hale (Pretty Little Liars) en Tyler Posey (Teen Wolf) spelen de hoofdrollen in Truth or Dare, een bovennatuurlijke thriller van Blumhouse Productions (Happy Death Day, Get Out). Een ogenschijnlijk onschuldig spelletje Truth or Dare ontaardt in een dodelijke lijdensweg wanneer iemand – of iets – stelselmatig de spelers begint te straffen die een leugen vertellen of een proef weigeren uit te voeren…

Bekijk hier de trailer van Truth or dare:

Ash vs Evil Dead Seizoen 3

Verkrijgbaar vanaf 24 oktober. Het derde en laatste seizoen van Ash vs Evil Dead speelt zich af in Elk Grove, Michigan. Ash, die transformeerde van een moorddadige stadslegende naar de lokale held, krijgt bezoek van een oude bekende en Kelly Maxwell keert weer terug. Wanneer zij getuige is van een gruwelijk bloedbad, waarbij alle vingers richting Ruby wijzen, keert ze terug om Ash en Pablo te waarschuwen. Hun sterke band zorgt er in dit seizoen wederom voor dat ze samen de strijd aangaan tegen Evil Dead!

Bekijk hier de trailer van Ash vs Evil Dead Seizoen 3:

Blockers

Verkrijgbaar vanaf 24 oktober. Van de producers die je onder andere Neighbors en This is the End brachten komt nu de schaamteloze komedie Blockers. Wanneer drie ouders (John Cena, Leslie Mann en Ike Barinholtz) erachter komen dat hun dochters een pact hebben om hun maagdelijkheid op het schoolbal te verliezen, beginnen zij aan een nachtelijke operatie om het plan van de drie tieners te dwarsbomen.
Meer weten? Blockers

 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.