logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuwe films op dvd en bluray in november 2018


Homeland, seizoen 7

Terwijl een ietwat paranoïde president Keane opkijkt tegen een aankomend onderzoek en het land uiteen dreigt te vallen, moeten Carrie en Saul er in het boeiende zevende seizoen van HOMELAND erachter komen wie ze nog kunnen vertrouwen. Terwijl de president bedreigd wordt door krachten binnen en buiten de regering, strijdt Carrie ervoor de waarheid aan het licht te brengen en een enorm complot te ontmaskeren.

Homeland, seizoen 7 is verkrijgbaar vanaf 7 november.


Tully

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

Bekijk hier de trailer van Tully:

Tully is verkrijgbaar vanaf 13 november.


The Bridge verzamelbox

The Bridge is een bloedstollende serie over twee landen, gescheiden door een brug maar verbonden door criminaliteit. De stugge Zweedse Saga Norén en haar Deense collega’s Martin Rohde en Henrik Sabroe zijn door de seizoenen heen tot elkaar veroordeeld in hun strijd tegen moord, terreurdaden en milieuproblematiek. De gebeurtenissen volgen elkaar razendsnel op en raken al snel onlosmakelijk vervlochten met hun persoonlijke levens. THE BRIDGE 1 Wanneer op de Øresundbrug tussen Zweden en Denemarken een lijk gevonden wordt, dwingt deze moord de Zweedse en Deense politie tot een nauwe samenwerking. Gruwelijke gebeurtenissen blijven elkaar opvolgen… De Deense rechercheur Martin Rohde en zijn Zweedse collega Saga Norén gaan de uitdaging met frisse tegenzin aan. THE BRIDGE 2 Een oude olietanker botst op de Øresundbrug tussen Zweden en Denemarken. Er blijkt geen crew aan boord te zijn, wel enkele Zweedse en Deense jongeren, vastgeketend in het vrachtruim. Saga Norén krijgt de leiding over het onderzoek en neemt contact op met Martin Rohde. De geketende jongeren blijken slechts het begin van een nieuwe beklijvende race tegen de klok om een grote ramp te vermijden. Iemand wil de aandacht richten op de milieuproblematiek, en schrikt er niet voor terug om voor dat doel veel bloed te laten vloeien. THE BRIDGE 3 Wanneer Malmö wordt opgeschrikt door een moord met een Deens slachtoffer, zal Saga Norén de handen opnieuw ineen moeten slaan met de politie van Kopenhagen. Algauw wordt duidelijk dat de moord tot in de details is uitgedacht en dat de moordenaar wilde dat ze het lichaam zouden vinden. Het begin van een reeks spectaculaire moorden, die steeds persoonlijker lijken te worden voor Saga. Zeker wanneer ze geconfronteerd wordt met haar verleden als haar moeder plotseling voor haar deur staat. De zaak komt zo dichtbij dat de vraag rijst of Saga het onderzoek nog wel kan blijven leiden. THE BRIDGE 4 Een vrouw is gestenigd op een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is de directeur van een migratiebureau, recent verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord. Maar Henrik mist zijn collega en vriendin Saga, die in de vrouwengevangenis van Ystadt een straf uitzit. Ook Henriks zoektocht naar zijn verdwenen dochters wordt gefrustreerd door Saga’s gevangenschap. Maar ondanks oude wonden en nieuwe tegenslagen blijft hun speciale vriendschap bestaan.

The Bridge verzamelbox is verkrijgbaar vanaf 16 november.


 

Hotel Transsylvanië 3

In de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Tygo Gernandt (Gremlins), Arjan Ederveen (Vlad) en Jan Versteegh (Octopus).

Bekijk hier de trailer van Hotel Transsylvanië 3:

Hotel Transsylvanië 3 is verkrijgbaar vanaf 28 november.


The Strain, seizoen 4

In de laatste 10 afleveringen van deze angstaanjagende serie van de visionairs Guillermo del Toro, Carlton Cuse en Chuck Hogan houdt een nucleaire winter de planeet in zijn greep, terwijl een wanhopige en zwakke mensheid – slaven van “The Partnership” – wordt overheerst door de bloeddorstige strigoi. Ondertussen stoomt de duistere “Master” Eph’s (Corey Stoll) zoon Zach (Max Charles) klaar voor heerschappij over deze post-apocalyptische dystopie. Met niks te verliezen smeedt Eph met een groepje overlevenden plannen om de Master uit te schakelen en wat over is van de mensheid – en de planeet – te redden in een bloedstollend avontuur dat uitmondt in een van de meest schokkende verhaallijnen in deze toch al baanbrekende serie.

The Strain, seizoen 4 is verkrijgbaar vanaf 21 november.


 

Mr. Mercedes, seizoen 1

Mr. Mercedes is gebaseerd op een boek van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekende bezoekers van een jobbeurs. Een aantal mensen sterven en een heleboel mensen raken ernstig gewond. Politierechercheur Bill Hodges wordt op de zaak gezet. Hodges werkt tot aan zijn pensioen aan de zaak, maar krijgt de dader niet te pakken. Een aantal jaar na zijn pensioen heef Hodges het moeilijk, en denkt hij eraan om zelfmoord te plegen. Wanneer de Mercedes-killer contact met Hodges opneemt om hem het laatste duwtje in de rug te geven om zelfmoord te plegen gaat Hodges niet in op het zieke spelletje van de Mercedes-killer, maar besluit hij opnieuw op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen.

Mr. Mercedes, seizoen 1 is verkrijgbaar vanaf 28 november.


Patient Zero

In de thriller Patient Zero strijdt de mensheid tegen intelligente, adrenalinepompende wezens die uit een superstrain virus zijn ontstaan. Na gebeten te zijn beseft de menselijke overlevende Morgan (Matt Smith) dat hij asymptomatisch is en met de geïnfecteerden kan communiceren. Hij leidt de laatste overlevenden op een zoektocht naar de indexpatiënt en een geneeswijze.

Bekijk hier de trailer van Patient Zero:

Patient Zero is verkrijgbaar vanaf 28 november.


SWAT, seizoen 1

In S.W.A.T. speelt Shemar Moore de rol van ex-marinier Daniel ‘Hondo’ Harrelson, een in Los Angeles geboren en getogen S.W.A.T.-sergeant die net de leiding heeft gekregen over een gespecialiseerde eenheid dat de laatste halt moet toeroepen voor de politie. Hondo wordt heen en weer getrokken tussen zijn loyaliteit aan de stad waar hij opgroeide en zijn plicht ten opzicht van zijn collega-politieagenten, maar hij heeft alles in zich om een prima leider en een brug te zijn tussen die twee werelden.

SWAT, seizoen 1 is verkrijgbaar vanaf 28 november.


 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.