logo-liggend-wit-donkerblauw

Films op dvd in februari 2019


Johnny English Strikes again

De koop vanaf 13 februari. Rowan Atkinson is terug van weggeweest als de populaire geheimagent in Johnny English Strikes Again. Wanneer een cyber-attack de identiteit van alle actieve geheim agenten in Engeland ontmaskert, heeft het land nog maar 1 hoop. De geheimagent Johnny English wordt uit zijn pensioen gesleurd voor de grootste missie in zijn gehele carrière: hij moet vol de actie induiken om deze hyperintelligente hacker te ontmaskeren. English, een man met geringe skills en analoge methodes staat voor de uitdaging van moderne technologie en zal dat moeten overwinnen, want anders zal zijn missie de laatste van de Secret Service worden…

Ga direct naar Johnny English Strikes Again op BOL.com.


Last Kingdom, seizoen 3

Te koop vanaf 13 februari. De tijd begint te dringen voor Koning Alfred (David Dawson) om de koninkrijken te herenigen. Zijn gezondheid gaat achteruit en zijn opvolging is onzeker, waardoor Alfred onze held Uhtred (Alexander Dreymon) inschakelt om hem te verzekeren dat zijn jonge zoon Edward (Timothy Innes) de volgende koning wordt. Ondertussen bewegen donkere krachten zich rond Uhtred en wanneer de Deense krijgsheer Bloodhair (Ola Rapace) aanvalt, moet Uhtred de strijdkrachten van Wessex ten aanval sturen. Uhtred neemt Bloodhair zijn mysterieuze geliefde gevangen: de onvoorspelbare tovenares Skade (Thea Sofie Loch Næss). Zij spreekt een vloek uit over hem waardoor zijn wereld wordt verwoest door het noodlot. In deze gevaarlijke tijden van bedrog en chaos, is Uhtred gevangen tussen zowel Deense als Saksische vijanden. Dit vormt een moeilijke keuze: als hij Alfred zijn missie achterwege laat, zou de toekomst van zijn Engelse volk voor eeuwig veranderen.

Ga direct naar The Last Kingdom, seizoen 3 op BOL.com.


Mile 22

Te koop vanaf 19 februari. James Silva (Mark Wahlberg) is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand.

Ga direct naar Mile 22 op BOL.com.

https://www.youtube.com/watch?v=XMLl-60nMAk&t=2s


Smallfoot

Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop wanneer de slimme jonge Yeti Migo iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens! Het nieuws over deze ‘smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Smallfoot is een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en nieuwe ontdekkingen.
De originele Engelse versie is ingesproken door een sterrencast: Channing Tatum (21 Jump Street, Magic Mike, The Hateful Eight) als de yeti Migo en James Corden (Trolls, The Late Late Show with James Corden) als de smallfoot Percy. Maar ook andere grote namen zoals Zendaya, LeBron James, Danny DeVito en Gina Rodriguez. De Nederlandse stemmen van Smallfoot zijn ingesproken door o.a. presentator Jan Versteegh als Migo, presentator en acteur Levi van Kempen als Percy en Romy Monteiro als Meechee.

Ga direct naar Smallfoot op BOL.com.


First Man

Te koop vanaf 20 februari. De Oscar®-winnende** regisseur Damien Chazelle en megaster Ryan Gosling bundelen weer hun krachten om het adembenemende verhaal te vertellen achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en krijgen een intieme kijk op zijn perspectief op weg naar de iconische Apollo 11 missie. Gebaseerd op het boek van James R. Hansen, legt de film de hoogte- en dieptepunten bloot die Armstrong, zijn familie, zijn collega’s en de hele wereld hebben ervaren tijdens de meest gevaarlijke missie uit de geschiedenis.

Ga direct naar First Man op BOL.com.


The Sisters Brothers

Te koop vanaf 26 februari. 1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli (John C. Reilly) en Charlie Sisters (Joaquin Phoenix) krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm (Riz Ahmed) op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris (Jake Gyllenhaal). Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm’s geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

Ga direct naar The Sisters Brothers op BOL.com.


Bohemian Rhapsody

Verkrijgbaar vanaf 27 februari. Bohemian Rhapsody is een ode aan de legendarische rockband Queen, hun unieke muziek en hun buitengewone zanger en frontman Freddie Mercury. Freddie (Rami Malek) vocht tegen stereotypen, trotseerde conventies en groeide zo uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film vertelt niet alleen over de bliksemsnelle opkomst van de band, hun revolutionaire geluid en Freddie’s solocarrière, maar ook over de hereniging en een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek.

Ga direct naar Bohemian Rhapsody op BOL.com.


Venom

Beschikbaar vanaf 22 februari. Venom: één van Marvel’s meest duistere, complexe en stoere karakters. Deze legendarische stripheldenfilm heeft ondertussen wereldwijd al meer dan $822 miljoen opbracht in de bioscoopzalen en werd geregiseerd door Ruben Fleischer (Zombieland). De film heeft een indrukwekkende cast met onder andere Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road), Michelle Williams (The Greatest Showman), Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story, TV’s “The Night Of”), Jenny Slate (Zootopia) en Woody Harrelson (Zombieland, The Hunger Games franchise).

Ga direct naar Venom op BOL.com.


A Star is born

Vanaf 27 februari. A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Ga direct naar A star is born op BOL.com.


Goosebumps 2: Haunted house

Te koop vanaf 27 februari. Met hun naschoolse opruimbedrijfje hopen beste vrienden Sonny en Sam waardevolle spullen te vinden in het afval van andere mensen. Bij het opruimen van het huis van Stine openen ze een boek waardoor er een bovennatuurlijke nachtmerrie vrijkomt: Slappy. Nu moeten ze met hulp van Sonny’s zus Sarah in een race tegen de klok de duistere pop en alle wezens die hij tot leven heeft gewekt terug in het boek stoppen voor hij een totale chaos veroorzaakt.

Ga direct naar Goosebumps 2: Haunted House op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.