logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Film recensie: Fighting with my family


Welkom in de wereld van het worstelen! In Fighting With My Family draait het namelijk helemaal om het worstelen en vechten in de WWE, de grootste worstelbond ter wereld. Je kijkt in deze film mee over een heel bijzondere familie in Norwich, een klein Brits dorpje. Daar is de hele familie (aangewakkerd door vader en moeder) in de ban van het worstelen.

Worstelen in alle opzichten

De familie leeft letterlijk van het worstelen. Ze voeren door het hele land shows op waar mensen naar kunnen kijken, maar geven ook worstelles aan kansarme jongeren. Ze hebben dan ook een hart van goud, hoewel de criminele inslag van vader zijn uitwerking heeft op de rest van het gezin. Zo zit de oudste broer, nadat hij afgewezen is door het WWE, in zak en as. Hij raakt op het criminele pad en beland in de gevangenis. De jongste broer heeft zijn vriendinnetje onbedoeld zwanger gemaakt en heeft daar zijn problemen mee. Dan komt opeens een geweldige kans voorbij: audities voor de WWE! Zal het de twee jongste kinderen van dit gezin lukken om door te breken in de WWE? Fighting with my family laat het je zien!

Worstelen met de opleiding

Helaas is er maar eentje die door gaat: de dochter Saraya, artiestennaam Paige, kwalificeert zich voor de NXT, de voorloper van de WWE. Daar komt haar een harde leerschool te staan. Waar Saraya’s vader al streng was, is de NXT toch weer een klasse apart. Bovendien komt ze in een groepje met modellen en cheerleaders terecht: deze knappe dames staan in schril contrast met de bleke, Britse Grunge-worstelaar Paige. Bovendien blijken de andere meiden helemaal geen ervaring te hebben met worstelen. Paige is dus in alle opzichten een buitenbeentje. Zal ze de rest kunnen bijbenen?

Ga direct naar Fighting with my family op BOL.com.


Recensie over Fighting with my family

De wereld van worstelen is in Nederland nog niet echt doorgebroken. Het is een uniek wereldje vol vriendelijke reuzen die elkaar op de meest wrede manieren het leven zuur maken. Hier krijg je een uniek kijkje in deze wereld, als je meekijkt met de ervaringen van Paige, die ook echt haar furore heeft gemaakt als Diva in de WWE op 18-jarige leeftijd. Met een leuke bijrol voor ex-worstelaar Dwayne Johnson, aka the Rock.

Score: 8


Informatie

Titel: Fighting with my family
Uitgever: Universal Pictures
Tijdsduur: 108 minuten
Genre: komedie.
Kijkwijzer: Geschikt voor 12 jaar of ouder

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.