logo-liggend-wit-donkerblauw

FIFA 22 seizoen 5 brengt nostalgie


Seizoen 5 in EA SPORTS™ FIFA 22 is begonnen en brengt voetbalnostalgie naar FIFA Ultimate Team™ en VOLTA FOOTBALL. Geef je club een klassieke look in FUT 22 met retro-tenues en iconische ontwerpen van enkele van ’s werelds grootste teams, verkrijgbaar in de FUT Store van 24 maart tot 29 april.

fifa22 retro kits2

De volgende nostalgische retro-tenues zitten in Seizoen 5:

Liverpool ’82 Retro
Het iconische Liverpool thuisshirt uit 1982/83 zag de Reds een historische League Cup en League Title dubbel opeisen.

Man City ’69 Retro
Het legendarische tenue uit 1969/70 van Manchester City – gedragen door het eerste team dat in hetzelfde seizoen een UEFA- en een nationale beker won.

Spurs ’61 Retro
Met het 60/61-thuisshirt van Tottenham Hotspur won de club een 1960/61 FA Cup en een dubbel in de First Division.

Leeds ’92 Retro
Ga terug naar 1992 met de retro-kit van Leeds, ter ere van de overwinning van de club in de First Division.

Inter Centenario Retro
Om het 100-jarig jubileum van Inter te vieren werd het Centenario-tenue gedragen door EA SPORTS FIFA ICON’s, zoals Zanetti, Crespo en Vieira toen de club zijn 16e Serie A-titel won.

AC Milan ‘96 Retro
AC Milan’s vierde tenue in het seizoen 1995/96 toen de club zijn 15e Serie A-titel won, gedragen door EA SPORTS FIFA ICON’s, zoals Baggio, Maldini en Baresi.

Dortmund ’76 Retro
Een iconisch tenue voor een historisch seizoen, want het team van BVB uit 1975/76 promoveerde uiteindelijk naar de Bundesliga.

Real Madrid ‘07 Retro
Geïnspireerd door Real Madrid’s 2006/07-tenue keert het Real Madrid retro-shirt 15 jaar later terug met een ontwerp dat is aangepast aan de huidige tijd.

U. Católica ‘60s Retro
Geïnspireerd door het Universidad Católica-tenue dat de club in de jaren 60 droeg, viert dit prachtige shirt een van de meest glorieuze decennia van de club.

Portugal 1921 Retro
Het 100-jarig jubileum van het Portugese nationale team voor mannen. Het honderdjarige shirt herinnert aan de eerste officiële wedstrijd van het land in 1921.

PSG ’89 Retro
Breng Parijse stijl naar het veld met het retro ’89-tenue van de Franse voetbalgiganten. Ici c’est Paris!

S.L. Benfica ‘61 Retro
Vier een historisch seizoen 1960/61 voor SL Benfica met het tenue waarin ze een tweede opeenvolgende landstitel en een allereerste Europa Cup wonnen.

Games koop je online bij:

fifa22 retro kits

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.