logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

FIFA 21: grote updates & Kylian Mbappé als coverster


EA SPORTS heeft de 21-jarige Franse superster Kylian Mbappé aangekondigd als coveratleet van FIFA 21. Als een van de meest potentiële jonge sterren in het voetbal vertegenwoordigt Mbappé de volgende generatie geweldige voetballers. Naast zijn talent van wereldklasse, belichaamt hij ook de geest van de wereldwijde FIFA-community door zijn toewijding om de voetbalcultuur te laten groeien en de prachtige game met miljoenen over de hele wereld te verbinden.

Kylian Mbappé

De nieuwe FIFA 21-coverster scoorde winnende goals tijdens het WK, won landstitels met zijn club, werd in 2017 tot Golden Boy verkozen en won de Ligue 1-speler van het jaar op 20-jarige leeftijd. In 2016 tekende hij zijn eerste professionele contract. Nu kan Kylian Mbappé FIFA-coverster toevoegen aan zijn lijst met prestaties. Het nieuws komt heel snel na de officiële lancering van het nieuwe thuisshirt van PSG en dit markeert een nieuwe mijlpaal in de al legendarische carrière van Mbappé.

Op de cover van FIFA staan ​​is een droom die uitkomt. Van mijn tijd bij Bondy tot Clairefontaine tot het WK, dit is weer een grote mijlpaal. Ik speel deze game al sinds ik een kind was en ik voel me vereerd om een ​​hele nieuwe generatie voetballers te vertegenwoordigen en tot dezelfde groep te behoren als vele andere geweldige voetballers waarmee ik deze eer nu deel.

Kylian Mbappé

Grote updates FIFA 21

Op 23 juli 2020 heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) nieuwe innovaties onthuld in de populairste speltypen in EA SPORTS™ FIFA 21. Spelers kunnen The World’s Game ervaren zoals ze dat nog nooit hebben gedaan: van nieuwe manieren om samen te spelen met vrienden tot nieuwe sociale elementen om meer controle te krijgen over elk moment in een carrière. De game is vanaf 9 oktober 2020 wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, pc via Origin™ en Steam.

Volta Squads

Voetballen met vrienden is de reden waarom mensen zoveel van deze sport houden. In FIFA 21 ervaren spelers een meer sociale vorm van straatvoetbal met Volta Squads, een nieuwe manier waarop vier spelers de handen ineen kunnen slaan of meedoen met de community en andere Volta Football-spelers in een 5-tegen-5 online spel. Werk online samen met vrienden en strijd voor beloningen met FUT-co-op in FIFA Ultimate Team™, en ontdek nieuwe manieren om het populairste speltype van het spel te spelen.

Dit jaar brengen we fans bijeen met sociale ervaringen die zowel de ervaring van het spelen met kleinere teams als de spanning van het professionele voetbal naar een hoger niveau tillen, met als resultaat de meest authentieke en interactieve EA SPORTS FIFA-ervaring tot dusver. Samen met een van de grootste updates aan het speltype Career Mode tot nog toe en verbeterd gameplay-realisme dat de kloof tussen de echte en virtuele voetbalwereld verder doet slinken, hebben fans meer manieren dan ooit om deze prachtige voetbalsport waar we allemaal van houden te spelen.

Aaron McHardy, Executive Producer van EA SPORTS FIFA.

Career Mode

Fans van Career Mode kunnen hun team naar de top leiden door elk moment te managen, met nieuwe innovaties die voor meer diepgang zorgen tijdens wedstrijden, transfers en trainingen. Career Mode maakt bovendien een enorme sprong als het om interactieve gameplay gaat en laat spelers de uitkomst van elke wedstrijd controleren met de Interactieve Wedstrijdsimulator, een nieuw opgezet groeisysteem dat meer controle biedt over spelerontwikkeling en meer. 

Nieuwe functies

FIFA 21 blijft de lat hoger leggen en brengt fans de meest intelligente gameplay tot dusver met volledig nieuwe dynamische aanvalssystemen die meer realistische en slimmere bewegingen mogelijk maken en de 1-tegen-1 gameplay nóg intenser maakt. Tal van nieuwe functies brengen dit verbeterde gameplay-realisme tot leven. Met wendbaar dribbelen hebben spelers meer mogelijkheden als ze tegenover een verdediger staan. Positiespelpersoonlijkheid verbetert de intelligentie in het spel en bezorgt de virtuele spelers hetzelfde begrip van ruimte en tijd als in het echte voetbal. Creatieve loopacties geven spelers nieuwe opties zonder bal. Het Natural Collision System gebruikt gloednieuwe animatiesystemen en zorgt voor vloeiender spelerinteractie op het hele veld. 

Volta Football

Volta Football levert ook een meer realistische en belonende ervaring, met een nieuw speeltempo en intelligente bewegingen van de selectie, unieke manieren om je stijl uit te drukken met aanpasbare Volta-Avatars en 20 unieke velden op zes continenten om echt op te gaan in de sfeer van de straat. Ook kun je de wereld van het straatvoetbal ontdekken via de verhaallijn Het Debuut met enkele van de grootste namen in de sport, waaronder de legendarische voetballer Kaká en de wereldberoemde freestyler Lisa Zimouche. 

FIFA Ultimate Team

In FIFA Ultimate Team kunnen spelers hun FUT-club echt uniek maken met tal van nieuwe en verbeterde manieren om het uiterlijk van het veld en de tribunes aan te passen. En dankzij One FUT-club kunnen spelers die met Dual Entitlement* kosteloos upgraden naar de nieuwe generatie consoles, hun FUT-clubs meenemen van PlayStation 4 naar PlayStation 5 of van Xbox One naar Xbox Series X en vice versa met een cross-gen transfermarkt en klassementen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.