Fifa 20 Ultimate Team – Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids

Fifa 20 Ultimate Team Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids

Het boek Fifa 20 Ultimate Team – Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids staat bomvol professionele tips hoe je het beste Fifa Ultimate Team kunt spelen. Het is heel handig voor als je beginnend bent en je nog niet zo goed weet hoe het moet. Je leert veel dingen die je nog niet weet, ik tenminste. Ik speel het zelf ook. Niet op zo’n hoog niveau als de schrijver, Koen Weijland, maar het lukt best wel aardig. Zeker nu ik deze tips van een professional bij de hand heb!

Handeltips

Handelen is het allerbelangrijkste in Fifa om het beste team bij elkaar te sprokkelen. Je zult dingen moeten kopen en verkopen, en daar moet je een beetje verstand van hebben. Koen Weijland geeft hier tips over in zijn boek. Je kunt bijvoorbeeld bieden, dan liggen de prijzen vaak lager. Als dat niet zo is kun je het gewoon meteen kopen (de goedkoopste dan hé). Of dat je spelers doordeweeks koopt en in het weekend kan verkopen, dan liggen de marktwaarden hoger. Dat komt door de Weekend League.

Speltypen

Naast, wat ik in het vorige kopje al benoemd had, Weekend League, heb je ook nog andere modussen. Division Rivals is daar een van. Het is een online wedstrijdje tegen iemand anders die op hetzelfde moment een tegenstander nodig heeft als jij. Als je wint krijg je 3 verschillende punten: FUT Champions punten, Divisiepunten en de punten waar je uiteindelijk een beloning van krijgt. Rivals en Weekend League staan in verband door de FUT Champions punten. Als je er 2000 heb verdient in Rivals, heb je jezelf gekwalificeerd voor de Weekend League. En daar speel je voor het grote geld. Zelf heb ik daar nog nooit aan meegedaan, maar ik hoor dat het niveau best hoog is. Natuurlijk kunt je ook offline spelen tegen de CPU, maar dat is minder spannend, aangezien je het niveau in kunt stellen.

Ga direct naar Fifa20 Ultimate Team – Ultieme ongeautoriseerde strategiegids op BOL.com.


Recensie over Fifa 20 Ultimate Team – Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids

CooleSuggesties topper

Ik vind het een zeer geschikt boek voor beginnende Fifa-spelers, vol met fantastische tips. De besturingen staan er in, hoe je het best geld kan verdienen en zelfs trucjes worden uitgelegd hoe je ze doet. Ik mis niets, alles dat ik verwachtte komt aan bod. Het is ook nog een leuk geschreven en als het niet duidelijk is met alleen tekst, dan staat er ook nog een afbeeldingen van zijn eigen account bij.

Score: 9


Informatie

Fifa 20 Ultimate Team – Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids,
Illustrator: nvt
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V., 128 pagina’s, paperback.
Vanaf: 9 jaar. ISBN: 9789045216195. Prijs: 14.99 euro.

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.