logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Kom alles te weten over de nieuwe fictiereeks GameKeepers

Onlangs zijn de opnames van de gloednieuwe fictiereeks GameKeepers gestart. In deze spannende, escapistische reeks moeten hoofdpersonages Sari (Naomi Janssens) en Mats (Andres Doise) elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil. GameKeepers is dit najaar te zien op Ketnet en is een coproductie van Ketnet en Studio 100.

Het verhaal

In GameKeepers volgen we de avonturen van Sari en Mats, die samen met een aantal andere studenten in ‘Villa Forêt’ wonen, onder de hoede van de vreemde conciërge Jacob. Het groepje vrienden heeft het druk met schoolwerk en plezier maken, maar Sari en Mats hebben daarnaast ook een verpletterende verantwoordelijkheid. Zij zijn de GameKeepers van Game Quest, een computerspel dat verborgen zit in de villa en telkens opnieuw gespeeld én gewonnen moet worden. Want als ze verliezen, breekt GameMaster Cordelia los uit het spel en kan ze haar kwade krachten op de echte wereld loslaten. Sari en Mats moeten elke keer alles op alles zetten en al hun talenten inzetten om te winnen. Ze krijgen daarbij de hulp van Lelia, die het computerspel van binnen en buiten kent. Het ultieme doel: alle missies tot een goed einde brengen en als echte helden het spel winnen.

De cast van GameKeepers

De cast van GameKeepers bestaat uit jonge en talentvolle acteurs. Ketnet wil hen samen met Studio 100 graag de kans bieden om mee te werken aan deze grote fictieproductie, waarin ook enkele meer ervaren acteurs een rol spelen. We hebben de cast van GameKeepers voor je op een rij gezet:

  • Sari – Naomi Janssens (Campus 12, D5R en Instaverliefd)
  • Mats – Andres Doise
  • Conciërge Jacob – Door Van Boeckel
  • Lelia – Jamie Sou
  • Lizzy – Manou Jue Cardoso
  • Idris – Antar Latifine
  • Quinten – Mathias Mesmans
  • Pepper – Jozefien Grossen

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.