logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Feliciteer geslaagden met een kaart van Muller wenskaarten

Voor menig middelbaar scholier breken er spannende tijden aan. Eindexamens zijn zenuwslopend en aardig wat nagels zullen het in de stress moeten ontberen. Muller wenskaarten heeft een uitgebreide collectie kaarten in het assortiment waarmee de scholieren een hart onder de riem kan worden gestoken.

Geslaagd!
Het liefst zou je natuurlijk onzichtbaar naast ze gaan zitten, met een boek met alle antwoorden die je dan zachtjes influistert, maar zo werkt het helaas niet. De examenkandidaten zullen het toch echt zelf moeten doen. Toch is er wel iets wat je vanaf de zijlijn kunt betekenen. Een hart onder de riem middels een kaartje bijvoorbeeld! Muller wenskaarten heeft een uitgebreide collectie leuke, lieve, mooie en grappige kaarten om scholieren succes te wensen in deze spannende tijd.

Daarnaast kun je bij Muller wenskaarten ook terecht als de uitslag binnen is en de vlag met de schooltas kan worden uitgehangen. Of hoe sneu ook als er iemand gezakt is of een herkansing op het programma heeft staan. Ook dan is het fijn om een kaartje te sturen of te ontvangen. Tot slot zijn er leuke kaarten voor de nieuwe lading brugpiepers, zodat je ook een toekomstige scholier succes kunt wensen op de middelbare school. Muller wenskaarten heeft felicitatiekaarten te over! Wil je de geslaagde echt verrassen, dan kun je bij je kaart ook een cadeautje versturen. Van pennen tot cadeaubonnen, van bewaarblikjes tot sleutelhangers: Muller wenskaarten heeft het!

Over Muller wenskaarten
Muller wenskaarten is in 2007 opgericht en biedt particulieren en bedrijven echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes. Of je nou één of honderden kaarten nodig hebt: deze webwinkel maakt het mogelijk. Er is keuze uit 2.500 kaarten voor diverse gelegenheden van meer dan 25 verschillende merken. Een deel van de kaarten zijn alleen bij Muller wenskaarten verkrijgbaar, want dit betreffen eigen ontwerpen. De shop biedt een snelle levering, de prijzen zijn gemiddeld 15% lager dan vergelijkbare kaarten, gratis verzending bij een bestelling boven de €75,- en de kaarten 14 dagen op zicht.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.