logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Feestje? FRITZ! is van de partij


FRITZ! biedt je alles wat je nodig hebt voor een mooi feestje – naast goede muziek, lekker eten en koude drankjes natuurlijk. Wat dacht je van de FRITZ!Hotspot waarmee je je gasten betrouwbare WiFi biedt? Door uitbreiding van je FRITZ!-thuisnetwerk profiteren je vrienden en familie zo niet alleen van een groter bereik, maar ook van optimale snelheid. Ondertussen streamt de FRITZ!Box je favoriete muziek als mediacenter en gebruik je je smartphone of tablet om je favoriete muziek, opgeslagen op je FRITZ!Box NAS, af te spelen om een draadloze speaker of smart TV. Om de puntjes op de i te zetten, maakt de smartplug FRITZ!DECT 200 met sunrise/sunset-functie van de party scene een sfeervol verlichte setting, en bedien je met de FRITZ!Fon eenvoudig je intercomsysteem om mensen met één druk op de knop toegang te geven tot het feest van het jaar.

Razendsnelle WiFi voor gasten: FRITZ!Hotspot

De leukste partyfoto’s en -video’s deelt iedereen natuurlijk het liefst meteen via Facebook of Instagram. Dankzij de draadloze gastentoegang van de FRITZ!Box bied je je vrienden in no-time hun eigen hotspot, uiteraard veilig gescheiden van je thuisnetwerk. Zo zie je altijd welke gasten je netwerk gebruiken, kun je zelf bepalen welke verbonden devices met elkaar mogen communiceren en pas je de snelheid van de hotspot aan. Wil je nog een stapje verder gaan? In het gebruikersmenu van de FRITZ!Hotspot vind je onder ‘Wireless’ een informatiedocument dat je kunt printen en ophangen, zodat je vrienden nog makkelijker verbinding maken. Hier vinden ze niet alleen het wachtwoord, maar ook een QR-code die zij eenvoudig scannen om automatisch verbinding te maken.

Kom erbij! Breid je FRITZ!-thuisnetwerk uit

“Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.” Een uitdrukking die zeker opgaat voor feestjes. Maar meer gasten betekent ook meer devices met toegang tot je draadloze netwerk. Overweeg daarom eens om je netwerk uit te breiden met andere leden van de FRITZ!-familie, zoals een FRITZ!WLAN Repeater 1750E of een FRITZ!Powerline 1240E. Om ze te integreren, steek je de draadloze repeater of powerline/WiFi-adapter gewoon in een stopcontact en verbind je hem met de FRITZ!Box met één druk op de knop. Het netwerk heeft overal dezelfde naam en hetzelfde wachtwoord. Deze apparaten breiden dan zowel je thuisnetwerk als de Hotspot voor je gasten uit. Handig!

De beste muziek: FRITZ!Box als mediacenter

De allerbelangrijkste vraag op een feestje: welke muziek wordt er gedraaid? Electro, jazz of toch liever rock? De FRITZ!Box neemt alle technische zaken voor zijn rekening, zodat jij je bezig kunt houden met de muziekkeuze. Plaats de draadloze speaker op een centrale plek, verbind hem met de FRITZ!Box en druk op play. Je streamt je favoriete muziek vanaf je smartphone, tablet of pc naar de speakers via het FRITZ!Box-radionetwerk. Zo weet je zeker dat de streaming-app de speakers herkent via de FRITZ!Box. Staat je muziek opgeslagen op een harde schijf? Geen probleem. Dankzij de NAS-functie (Network-Attached Storage) verbind je USB-opslagmedia eenvoudig met de FRITZ!Box. Het afspelen wordt dan geregeld met FRITZ!App Media of met de FRITZ!Fon.

Slim tot in de vroege uurtjes: de FRITZ!DECT 200

Met de slimme FRITZ!DECT 200 hoef jij je alleen nog met je gasten bezig te houden. Met de sunrise/sunset-functie wordt je huis of tuin bijvoorbeeld automatisch verlicht na zonsondergang. En als je doorgaat tot in de vroege uurtjes, zorgt de FRITZ!DECT 210 ervoor dat het licht na zonsopkomst weer uitgaat.

Kom binnen! FRITZ!Fon doet de deur open

Je kent het wel: je bent druk bezig met de laatste voorbereidingen voor je feestje, terwijl de eerste vroege vogels al arriveren. Geen probleem met de FRITZ!Fon. Daarmee bedien je je intercomsysteem en open je de deur met één druk op de knop. En als je intercom een camera heeft, zie je je gasten ook meteen op het display van de FRITZ!Fon C5 of C4. Dit geldt voor zowel analoge als IP-intercomsystemen met een simpele IP-camera. Laat het feest beginnen!


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.