Feelgood komedie De Break-Up Club

Juvat Westendorp en Holly Mae Brood spelen de hoofdrollen in de nieuwe feelgood komedie De Break-Up Club. De opnames zijn in volle gang. De Break-Up Club – van de makers van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Kwestie van Geduld en Zwaar Verliefd! – gaat over het bedrijf van Dylan (Juvat) en zijn vriend Mike dat een wel hele unieke service aanbiedt: het uitmaken van relaties! Dutch FilmWorks brengt de film begin 2024 in de bioscoop.

De Break Up Club

Over de Break-Up Club

Wat als je je relatie wilt uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen! Deze mooie jongen met dito mooi, onbezorgd leven en mooie praatjes leidt namelijk De Break-Up Club en is – samen met zijn beste vriend Mick – in te huren voor die final cut. De zaken lopen gesmeerd totdat Dylan wordt ingehuurd om control freak Zoë te dumpen en deze journaliste zich helemaal vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club …

Cast

  • Juvat Westendorp
  • Holly Mae Brood
  • Oscar Aerts
  • Sarah Bannier
  • Birgit Schuurman
  • Han Oldigs
  • Cynthia Abma

Over de makers

De Break-Up Club wordt geregisseerd door Jonathan Elbers en het script is van Gerben Hetebrij. De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures). Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie.

Tom de Mol en Marcel de Block produceren al jaren vele succesvolle speelfilms. De romantische komedie Zwaar Verliefd! trok in 2018 ruim 240.000 bioscoopbezoekers en de verfilming van Daphne Deckers’ bestseller Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn werd in 2020 door meer dan 250.000 bezoekers bezocht in de bioscoop. Ze wisten zich in 2017 als co-executive producer te verbinden aan de Amerikaanse productie The Hitman’s Bodyguard, die deels in Nederland werd opgenomen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.