logo-liggend-wit-donkerblauw

Film recensie: Fast & Furious: Hobbs & Shaw


De Fast & Furious reeks is een meer dan succesvolle reeks, maar heeft een flinke klap gekregen doen één van de hoofdrolspelers kwam te overlijden. Het is daarom niet zo heel vreemd dat twee vreemde snuiters in het verhaal, Hobbs & Shaw, een eigen film hebben gekregen. Maar een film met twee sidekicks, is dat wel de moeite waard? Wij bekeken Fast & Furious: Hobbs & Shaw en schoven naar het puntje van onze bank!

Vol actie

Wat wel opvalt, is dat het principe van snelle auto’s en nog snellere babes flink overboord is gegooid. Ja, auto’s spelen een belangrijke rol, maar de naam Fast & Furious lijkt eerder een plekje te hebben gekregen om de personages Hobbs en Shaw een plekje te geven dan dat het in de lijn ligt met de succesvolle franchise. Desondanks is het een film vol vette actie, want laten we eerlijk zijn: dat is Dwayne Johnsson en Jason Statham wel toevertrouwd! Bovendien worden de twee tegen wil en dank met elkaar opgescheept – ooit waren het immers rivalen van elkaar.

De wereld rond

In deze film moeten de twee het opnemen tegen een unieke tegenstander: een oud-collega van Hobbs, die naar de verkeerde partij is overgestapt en zich helemaal heeft laten upgraden met de nieuwste technische snufjes. Half mens, grotendeels Robot is hun groten tegenstander Brixton echt iemand om rekening mee te houden. Zeker wanneer hij de wereld aan zijn wil probeert te onderwerpen! Hobbs en Shaw moeten hun verschillen snel opzij zetten om deze gevaarlijke opponent een halt toe te roepen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan – het echte haantjes! En zo reizen ze de hele wereld over, van Amerika naar Engeland, van Rusland naar Hawaii.

Bekijk hier de trailer van Fast & Furious: Hobbs & Shaw:

Ga direct naar Fast and Furious: Hobbs & Shaw op BOL.com.


Recensie over Fast and Furious: Hobbs & Shaw

CooleSuggesties topper

Het is dat het niet goed klinkt, maar Hobbs & Shaw hadden natuurlijk omgekeerd moeten zijn, het snelle voetenwerk van Statham als Shaw vormt een mooie tegenhanger van het brute geweld van Johnssons Hobbs. Het is een vette actiefilm die geen moment weet te vervelen. Het verhaal is niet zo indrukwekkend, en jammer genoeg spelen auto’s niet zo’n heel grote rol – behalve in de spetterende finale op het thuiseiland van Hobbs. Geweldige actie, indrukwekkende special effects en een paar verrassende wendingen. What’s not to like?

Score: 9


Informatie

Titel: Fast and Furious: Hobbs & Shaw
Uitgever: Universal Pictures
Tijdsduur: 135 minuten
Genre: actie.
Kijkwijzer: Geschikt voor 12 jaar of ouder

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. […] Thompson – Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Baby […]

 2. […] Hobbs en Shaw worden gedwongen om samen te werken om de cybergenetisch verbeterde slechterik Brixton (Idris Elba) uit te schakelen om een ​​biobedreiging te stoppen die de mensheid voor altijd zou kunnen veranderen. En het is een familie-aangelegenheid, want Shaw’s zus Hattie doet ook mee in deze film, evenals de uitgebreide familie van Hobbs in Samoa, aangezien de onwillige helden de wereld (opnieuw) moeten redden. Een spannende spin-off van de franchise, met vooral op het einde veel aandacht voor racen en snelle wagens… custom build, dat wel. […]

 3. Carla Peters avatar
  Carla Peters

  Leuke prijs!!!!

 4. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  mooie prijs!!!

 5. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  leuke prijs!!!

 6. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  leuke prijs!!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.