logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Fashion review: Laat je sokken zien met Sock My Feet


Over sokken kun je ontzettend veel zeggen. Ikzelf heb altijd een beetje een haat-liefdeverhouding met die dingen. Je kunt het echt nooit goed doen. En er zijn ook veel verschillen in de cultuur van landen. Zo kan ik me nog herinneren dat ik vroeger sportsokken droeg – van die witte met zo’n randje erom. Een paar Vlaamse uitwisselingsstudenten wezen me er op dat die dingen echt niet konden. Liever met figuurtjes en karaktertjes erop dan suf wit! Maar daar keken mijn Nederlandse vrienden dan weer raar van op… Toch kan het anders. Je sokken mogen namelijk best gezien worden! Dat vonden ook de drie bedenkers van Sock My Feet.

Sock My Feet

De drie mannen achter Sock My Feet vinden namelijk dat sokken gewoon gezien mogen worden. Je hoeft ze niet te verstoppen onder je broek. En zo’n saaie zwarte sok met stippen of strepen hoeft ook niet: beken kleur! Lekker rebels, maar dat blijkt ook wel uit de ontwerpen… het mooie is dat je de katoenen sokken gewoon onder je jeans kunt dragen, maar ook onder een net pak. Het zijn vaak die kleine details die het hem doen.

Verschillende prints

En dan komt het lastige: kies de print die bij je past! En dat kan in alle stijlen. Zo zijn er voor de vrouwen veel fruitsoorten en dierenprintjes, voor mannen juist sexy onderwerpen als billen, borsten en lippen, maar ook dollarbiljetten, stijlvolle champagneflessen en speelse onderwerpen als schapen, olifanten in bomen of een hond in pak. Het prettige is dat de afbeeldingen niet op de sokken zijn geprint, maar diep in het katoen van de sokken zijn gedrukt. Daardoor vervagen ze niet bij het uittrekken of wassen. Welke stijl past het beste bij jou?

Meer weten? Kijk dan op www.sockmyfeet.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.