logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Fashion review: Halloween Harry Potter van Opposuits

Halloween is een feest waarbij je je helemaal mag laten gaan. Zombies zijn nog steeds hip, maar beginnen in populariteit af te nemen. Natuurlijk kun je Halloween gebruiken om helemaal into cosplay te duiken, zodat je als je favoriete gamekarakter door het leven kunt gaan, maar er is nog een alternatief. Een stijlvolle, coole manier om mee te doen aan het feestgedruis en toch helemaal het baasje te blijven. Wij stappen in de magische wereld met een pak van Opposuits.

Tegendraads pak

Opposuits is een geweldig concept. Het neemt zoiets gewoons en saais als een pak en vormt het om tot een visuele spektakel. Chique, maar dan met een hele dikke vette knipoog! En hoewel niet alle pakken even subtiel zijn (als je dat mocht willen) zitten er echt heel toffe pakken tussen. Nou ja – voor ieder wat wils, natuurlijk. Wat ik gaaf vind, vind jij misschien wel mega suf. Zo stap ik graag af van de bloederige sfeer van Halloween. Zombies en skeletten, mij niet gezien. Hoewel de Bloody Harry of Zombiac helemaal passen in de bloederige stijl van Halloween, en halloweenpakken als Black-o Jack o en Haunting Hombre helemaal passen in de sfeer van Opposuits, gaat mijn voorkeur toch naar iets subtielers uit. Iets magisch, waarbij je even moet kijken voor het kwartje valt. Voel je ‘m aankomen? Juist: Harry Potter. Als het heel koud is: Harry Snotter.

Helemaal compleet

Wanneer je een pak bij Opposuits bestelt, krijg je hem helemaal compleet geleverd in een stoere doos. In die doos vind je een pantalon, een jasje én een stropdas. Dan pas kun je echt goed voor de dag komen. Die drie zijn mooi op elkaar afgestemd, zodat je een spetterende verschijning kunt neerzetten. Het pak valt soepel en is redelijk kreukvrij, dankzij het soepele polyester waar het Harry Potter-pak van gemaakt is. Daarmee laat je echt wel de Griffoendor in je los!

Magisch feest

Dankzij een pak als dit hoef je je niet ongemakkelijk te voelen in een stretchpak waarin je nauwelijks uit komt wanneer je naar het toilet moet. Het is een normaal en classy pak, waarin je absoluut gezien mag worden. Maar dan met een flinke twist! Het Harry Potter-kostuum is bovendien gemaakt in licentie met Warner Bros, zodat het alle officiële emblemen draagt die je maar kunt wensen. Hoe gaaf is dat? Je zou er bijna nog vaker mee rondlopen. Nou ja – we hebben ook nog een herkansing bij Carnaval, natuurlijk, maar wat dacht je van kerst?

Recensie over Opposuits Harry Potter

Veel stoerder dan dit zullen Halloweenkostuums niet worden. Zo zou Harry Potter er bij lopen als ze niet van die rare gewaden droegen. Strak in het pak, compleet met stropdas! Het materiaal voelt fijn aan, het pak is netjes afgewerkt en het is natuurlijk een dikke bonus dat de kleuren en emblemen helemaal overeenkomen met die van de films.

Door: CooleSuggesties
Score: Opposuits Harry Potter krijgt 9 van de 10 punten.

Informatie

Opposuits Harry Potter, Opposuits
Klik hier voor de website
Prijs: 84.95 euro.

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.