logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Fanta’s nieuwe zomerse Limited Edition: Strawberry Kiwi

fanta special editionDit jaar is hét jaar van de kiwi – tenminste, als het aan ons ligt. Die zijn geweldig! En blijkbaar zijn we niet de enigen. Fanta komt namelijk met een speciale drink voor deze zomer: de Limited Edition Fanta Strawberry Kiwi zero sugar. Met zonder suiker, zullen we maar zeggen. En die mix is heerlijk zomers. De zoete smaak van aardbei en de frisse kiwi zorgen niet alleen voor een zomerse beleving, maar ook voor een verrassende dorstlesser.

Sweet

Zoals je al merkt aan de naam: er zitten geen suikers in de drank. Goed nieuws, aangezien we daar toch al meer dan genoeg van binnenkrijgen. In een blikje Fanta zitten dan ook maar zo’n 7 kcal. Dat hoeft dus geen probleem op te leveren. Fanta heeft er overigens voor gekozen om een mix van zoetstoffen te gebruiken, waardoor deze niet echt dominant in de drank aanwezig zijn. Goed bezig!

Fanta zelf

Fanta is een sterk merk met haar roots in Italië. Daar ontstond de populaire Fanta Orange, waarbij lokale citrus-ingrediënten werden gebruikt. Naast Fanta Orange zien we een stijgende interesse in onze andere smaken, zoals Fanta Exotic. Ook de laatste Limited Edition Cherry Apple was in trek. Met de nieuwe smaakvariant Strawberry Kiwi bieden we de consument weer extra keuze qua smaak en breiden we direct ons zero sugar assortiment uit,” vertelt Gijs Brons, Brand Manager Fanta. “We zien dat consumenten vaker kiezen voor een suikervrij alternatief en daar spelen we met deze Limited Edition op in.”

Conclusie over Limited Edition Fanta Strawberry Kiwi zero sugar

Een heerlijke en verfrissende frisdrank, die dankzij het ontbreken van suiker bijzonder dorstlessend is. Pas wel op: de drank bevat flink wat prik. Dat is lekker sparkly, maar niet iedereen is daar fan van natuurlijk. Limited Edition Fanta Strawberry Kiwi zero sugar is verkrijgbaar in handige blikjes van 330ml, maar ook in de nieuwe twisted fles van 1,5 liter. Zet ‘m vast koud – en geniet van de zomer!
Door:
Score: Limited Edition Fanta Strawberry Kiwi zero sugar krijgt 9 van de 10 punten.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.