logo-liggend-wit-donkerblauw

De grappige voorstelling Roodkapje

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig, en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes?

En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar gluten-vrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Genoeg ingrediënten voor weer een vlotte, leuke voorstelling met vrolijke liedjes en humor voor jong en oud! (Leeftijd 6 plus)

De familievoorstelling Roodkapje is tot en met 24 mei te zien in diverse theaters door heel Nederland. Bekijk hier de speellijst.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Will avatar
    Will

    Leuke voorstelling. Zou ik graag willen zien.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.