logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Top selectie van familie films en-series op Amazon

Een selectie van kinder- en familietitels zijn nu gratis te bekijken op Prime Video voor alle Amazon klanten, inclusief het beroemde lieve brutale biggetje Peppa Pig, de avonturen van Brandweerman Sam en belevenissen van Caillou. De volledige selectie gratis kinder- en familie titels kan je bekijken via deze link. Geniet ook van de andere niet te missen series en films op Prime Video voor het hele gezin, te zien met het Prime lidmaatschap voor €2,99 p/mnd. Hieronder een verzameling van leuke kinder- en familie titels.

Kung Fu Panda: The Paws of Destiny

Als Drakenmeester heeft Po al voor veel uitdagingen gestaan, maar niks kon hem voorbereiden op zijn grootste: als Kung Fu-leraar voor een groep luidruchtige kinderen uit Pandadorp gaan staan. Kinderen die ook nog eens gezegend zijn met een mysterieuze en krachtige chi-energie. Samen ondernemen ze geweldige avonturen, vechten ze tegen gevaarlijke vijanden en worden ze de legendes van het land.

Harry Potter 1-8

Op zijn elfde verjaardag ontdekt Harry Potter dat zijn overleden ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij zelf ook over magische krachten beschikt. Harry Potter en de Steen der Wijzen is het eerste deel van de populaire Harry Potter-filmreeks. Alle acht films zijn op Prime Video te zien.

Shrek

Shrek is een chagrijnige oger die in een afgelegen moeras woont. Zijn geliefde rust wordt echter verstoord door de komst van een aantal sprookjesfiguren. Muizen in zijn eten, een grote boze wolf in zijn bed, drie dakloze biggetjes en nog veel meer. Iedereen is namelijk uit het rijk verbannen door de gemene ‘Lord Maximus Farquaad’.

SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie die draait om SpongeBob, de gele zeespons die diep in de zee woont in de onderwaterstad Bikinibroek. Samen met zijn beste vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste avonturen.

Alvin and the Chipmunks 1-3

De drie bijzondere eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodoor (de Chipmunks) besluiten in het huis van de liedjesschrijver Dave Seville te gaan wonen. Hun grootste droom is om één van de bekendste popgroepen aller tijden te worden. Al snel krijgen ze succes in de muziekwereld, maar de hebberige platenbaas Ian buit de Chipmunk volledig uit! Kan Dave de Chipmunks op tijd redden of is Ian ze te slim af? Bekijk alle drie de delen van Alvin and the Chipmunks op Prime Video.

Pokémon Detective Pikachu

Als een topdetective verdwijnt, werkt zijn zoon samen met detective Pikachu, een grappige en slimme Pokémon, om te ontdekken wat er is gebeurd. De eerste live-action film van één van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, met niemand minder dan Ryan Reynolds als Pikachu.

Paw Patrol

Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye. Deze zes pups worden geleid door de 10-jarige Ryder, samen beleven ze de leukste avonturen.

The Big Bang Theory 1-11

Kamergenoten Leonard en Sheldon zijn briljante fysici, het soort “prachtig intellect”. Ze weten hoe de wereld werkt, maar dit helpt hen helaas niet om met mensen om te gaan en al helemaal niet met vrouwen. Bekijk de elf seizoenen op Prime Video.

The Office 1-9

Michael Scott (Steve Carell), regionaal manager van Dunder-Mifflin, neemt je mee en geeft je een kijkje in zijn dagelijkse leven vol ongepast gedrag. Goedbedoelde maar misplaatste opmerkingen en een hoop voorbeelden van slechte managementvaardigheden komen aan bod. Bekijk alle negen seizoenen op Prime Video.

Downton Abbey 1-6

Het landgoed Downton Abbey is een schitterend voorbeeld van vertrouwen en deugdelijkheid. Het landgoed is sinds generaties in de familie en het correcte personeel functioneert goed. Maar, er is een verandering op komst voor Downton Abbey die meer teweeg zal brengen dan het installeren van nieuwe elektrische verlichting of de invoering van een telefoon. Bekijk alle zes seizoenen op Prime Video.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.