logo-liggend-wit-donkerblauw

Opnames Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 3 gestart

Netflix maakt bekend dat de productie is gestart voor de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 3. Net als de tweede film wordt ook het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre en maken fan-favorieten zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers opnieuw deel uit van de cast. De Familie Claus 3 verschijnt eind 2022 op Netflix in Nederland, België en Frankrijk.

“Ontzettend leuk dat De Familie Claus zo’n succes is. Ik kijk enorm uit naar de opnames van dit derde deel.”

Bracha van Doesburgh
De Familie Claus 3

Over De Familie Claus 3

Tot grote schrik van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren, wat de bedoeling om “samen te zijn” niet echt bevordert. Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

streaming-banner-netflix

Cast

  • Jules Claus – Mo Bakker
  • Suzanne (moeder van Jules) – Bracha van Doesburgh
  • Noël Claus (opa van Jules) – Jan Declair
  • Holger (hulpje meneer Claus) – Stefaan Degand
  • Gunna (hulpje meneer Claus) – Eva Van Der Gucht
  • Ikka (hulpje meneer Claus) – Josje Huisman
  • Jet – Sien Eggers
  • Ella – Pommelien Thijs

Over de makers

De Familie Claus 3 is een productie van Dingie in samenwerking met Dutch FilmWorks met de steun van de Tax Shelter Maatregel van de Belgische Overheid.

“Het voelt fantastisch om terug op stap te mogen gaan met de familie Claus! We filmden reeds leuke scènes in de Alpen en gaan binnenkort terug naar de noordpool. Laat Kerstmis maar komen!”

Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre van productiehuis Dingie

Jandino Asporaat in De Familie Klaus 3

Netflix maakt bekend dat Jandino Asporaat is toegevoegd aan de cast van De Familie Claus 3. Jandino maakt zijn opwachting als elfje Joel om samen met Ikka (Josje Huisman), Gunna (Eva Van der Gucht) en Holger (Stefaan Degand) de Kerstman te hulp te schieten. Deze week worden alle scènes met de elfjes gedraaid in de studio van Vilvoorde. Net als de tweede film wordt het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre. De cast bestaat verder uit Jan Decleir, Mo Bakker, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers.

jandino asporaat familie klaus 3

Jandino Asporaat: “Ik vind het een grote eer om deel uit te maken van De Familie Claus 3. Bovendien scoor ik nu punten bij mijn kinderen, die groot fan zijn van deel 1 en 2. Het derde deel gaat non-stop gedraaid worden in Huize Asporaat. Ik hoop dat iedereen tijdens de feestdagen gaat genieten van deze prachtige kerstfilm voor het hele gezin.”

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.