logo-liggend-wit-donkerblauw

Kerstfilm De Familie Claus 2

De Familie Claus 2

Netflix en co-producenten Dingie en Dutch FilmWorks maken bekend dat Everon Jackson Hooi (Goede Tijden Slechte Tijden, Buladó) en de Vlaamse acteur Kürt Rogiers (Lego Masters, Familie) een rol spelen in de Netflix original film De Familie Claus 2. Everon Jackson Hooi gaat de rol spelen van Steven, een vader met een dochter die een hele speciale wens heeft voor de kerstman en Kürt Rogiers kruipt in de huid van brandweerman die op een bijzonder moment terechtkomt bij de Familie Claus. De film is een vervolg op de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus die sinds december 2020 op Netflix te zien is. De Familie Claus 2 is vanaf 7 december beschikbaar op Netflix in Nederland & België.

streaming-banner-netflix

Cast van De Familie Claus 2

Naast Everon Jackson Hooi en Kürt Rogiers maken Jasmina Fall, Lauren Müller, Emma Moortgat, Jetty Mathurin, Sieg De Doncker en Elise Bundervoet hun opwachting in de familiefilm. Ook veel vertrouwde castleden uit de eerste film De Familie Claus zijn in deze tweede film te zien. We hebben de castleden voor je op een rijtje gezet:

 • Jules Claus – Mo Bakker
 • Suzanne (moeder van Jules) – Bracha van Doesburgh
 • Oma (van Jules) – Renée Soutendijk
 • Noël Claus (opa van Jules) – Jan Declair
 • Holger (hulpje meneer Claus) – Stefaan Degand
 • Gunna (hulpje meneer Claus) – Eva Van Der Gucht
 • Ikka (hulpje meneer Claus) – Josje Huisman
 • Jet – Sien Eggers
 • Ella – Pommelien Thijs
 • Steven – Everon Jackson Hooi
 • Brandweerman – Kürt Rogiers
 • Jasmina Fall
 • Lauren Müller
 • Emma Moortgat
 • Jetty Mathurin
 • Sieg De Doncke
 • Elise Bundervoet
De Familie Claus casteleden Everon Jackson Hooi

“Ik vind het een eer om deel uit te maken van De Familie Claus 2! Met de geweldige cast uit zowel België als Nederland hebben we ook dit jaar weer een prachtige kerstfilm voor alle leeftijden neergezet. Ik weet zeker dat het een film wordt waar we tijdens de feestdagen allemaal naar uit kunnen kijken.”

Everon Jackson Hooi

Over De Familie Claus 2

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag…

De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin cadeautjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn.

“Ik vind het geweldig om een kleine bijdrage te mogen leveren aan deze grote film. Ik was zeer aangenaam verrast door de talentvolle jonge filmploeg. Het was de eerste keer dat ik op een set stond met Jan Decleir, wat ik als een bijzondere eer zie. En het was een fijn weerzien met Bracha van Doesburgh, waar ik ooit Vet Hard mee speelde. Kerst wordt nog mooier dit jaar.”

Kürt Rogiers
streaming-banner-netflix

Bekijk hier de trailer van de Familie Claus 2:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. […] De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin pakjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn. De film is vanaf 7 december beschikbaar op Netflix in Nederland & België. Meer weten over de film, klik dan verder. […]

 2. […] dat de productie is gestart voor de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 3. Net als de tweede film wordt ook het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre en maken fan-favorieten zoals Jan […]

 3. Arja avatar
  Arja

  Ik vink alle nieuwe af, en kijk andere ieder jaar weer terug.
  Heerlijk in deze tijd, vond a castle for christmas ondanks wat revieuws toch leuk kijken.

  1. Dennis van Houts avatar

   hi Arja, ja hè! Wij kunnen ook echt genieten van kerstfilms – A Castle for Christmas staat nog op onze kijklijst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.