logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

EzeeTabs voor een schonere wereld

Goed voor de wereld zorgen is soms knap lastig. Er wordt zoveel van je verwacht en zoveel voor je geregeld. Daarbij zijn we voor veel dingen echt afhankelijk geworden van gemak… die juist niet goed zijn voor het milieu. Denk jij daar wel eens over na? Veel plastic verpakkingen, vooraf aangelengde producten (waarbij al dat water vervoerd moet worden) en nog veel meer. Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven die daar aandacht aan schenken, zoals EzeeTabs. Zij bieden milieuvriendelijke oplossingen voor jouw schoonmaakwerkzaamheden.

Oplosbare sprays

EzeeTabs bieden je een fantastische mogelijkheid om gemak in huis te halen, maar dan wel op een verantwoorde manier. Gebruik simpelweg een oude sprayflacon of koop een degelijke en herbruikbare variant van EzeeTabs en vul deze met water en een EzeeTab naar keuze. Zo heb je een aantal opties, van glasreiniger tot sanitairreiniger, een allesreiniger en een keukenreiniger. Vul de flacon met lauwwarm kraanwater en voeg er een biologisch afbreekbare EzeeTab tablet in. Deze lost vervolgens op en tovert het kraanwater om tot een krachtig schoonmaakmiddel.

Op voorraad

Het kopen van schoonmaakmiddelen in tabletvorm heeft overigens niet alleen voordelen voor de achterliggende keten. Het maakt het jou ook makkelijker: je hoeft geen volle flessen schoonmaakmiddel meer te sjouwen: de kleine pakketjes van EzeeTabs passen zonder problemen in je binnenzak. Dat maakt het opbergen thuis ook stukken makkelijker. Een klein doosje is genoeg om een voorraad aan te leggen van jouw meestgebruikte schoonmaakmiddelen, waar je maanden mee vooruit kunt!

Schoonmaken met een spuitbus is fantastisch

Hoewel veel mensen de spuitbussen badkamerreiniger en glasreiniger natuurlijk wel kennen, is er ook zeker iets te zeggen voor allesreiniger in een spuitbus. Dat is zo makkelijk en snel! Even sprayen, droge doek eroverheen en het is weer schoon en fris. Het is misschien geen vervanger voor De Grote Schoonmaak, maar als je regelmatig met de spuitbus rondgaat, kun je die Grote Schoonmaak wel flink lang uitstellen. En door herbruikbare spuitflessen te gebruiken, transporteer je (en de hele keten daarachter) veel minder water, wat de CO2-uitstoot voor dit soort schoonmaakproducten volgens EzeeTabs tot wel 97 procent kan verminderen. Eén tabletje van EzeeTabs is namelijk goed voor 750ml schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de schoonmaakmiddelen van EzeeTabs biologisch afbreekbaar, er komen dus geen agressieve schoonmaakmiddelen in het water of milieu terecht.

Van alle markten thuis

Waar veel concurrerende merken zich enkel richten op de standaard schoonmaakmiddelen, zoals glasreiniger, allesreiniger en sanitairreiniger, biedt EzeeTabs ook tabletten voor het schoonmaken van je koffiemachine, wasmachine, vaatwasser en zelfs voor herbruikbare waterflessen, waar (hoe goed je ze ook schoonmaakt) op den duur toch viezigheid in achterblijft. Het voordeel van de EzeeTabs schoonmaaktabletten voor deze apparaten is dat ze ook weer biologisch afbreekbaar zijn, waardoor je geen chemicaliën door de afvoer weggiet én ze ook niet kunt binnenkrijgen. Dat is niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook verstandig voor jezelf!


Ga direct naar EzeeTabs op BOL.com.

Recensie over EzeeTabs

EzeeTabs zijn biologisch afbreekbare schoonmaakproducten voor verschillende doelen: van je vaatwasser tot je wasmachine, van je espressomachine tot het reinigen van herbruikbare waterflessen. Ze maken goed schoon en zorgen dat je apparaten er weer stralend uitzien. De grootste milieubesparingen zijn echter te vinden in de schoonmaaktabs, waarmee je met een enkel tablet maar liefst 750ml schoonmaakmiddel maakt. Deze kun je gebruiken in een herbruikbare spuitfles van EzeeTabs, maar je kunt natuurlijk ook je fles van je bestaande schoonmaakmiddel hergebruiken voor dit doel (hoewel die meestal ongeveer 500ml bevatten). De verschillende schoonmaakmiddelen hebben ieder hun eigen kleurtje en geurtje, maar deze zijn vrij subtiel en neutraal. De spuitbussen zijn heerlijk in gebruik: makkelijk en snel. Als je eenmaal gewend bent om op deze manier schoon te maken, zul je dat emmertje sop echt niet missen.
Toch kan er winst behaald worden in de verpakking. Die is niet bepaald stevig, maar ook vooral best groot voor de tabs die het bevat.

Score: 8


Informatie

EzeeTabs
Adviesprijs: vanaf 4.99 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.