logo-liggend-wit-donkerblauw

Ga in 2024 op pad met Expeditie Cupido


De nieuwe zwoele komedie met o.a. Leo Alkemade, Carré Albers, Ilse Warringa, Gover Meit en Janice Blok is vanaf het voorjaar van 2024 te zien in de Nederlandse bioscopen. Expeditie Cupido wordt momenteel opgenomen in Kroatië en geeft een verrassende inkijk in de wereld van reality-shows. Een avontuurlijke over-the-top film vol humor en seks.

cast-expeditie-cupido

Waar gaat Expeditie Cupido over?

Wanneer de opnames van het romantische reality-programma Expeditie Cupido op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan, moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Terwijl de orkaan over hen heen raast en het leven voor en achter de schermen zich met elkaar vermengen, komt ieders ware aard naar boven. Want wat speelt er zich nou écht af wanneer de camera is gestopt met draaien?

Met een knipoog naar de bekende reality-shows neemt het team van Expeditie Cupido ons vol verlangen mee op een sensueel avontuur vol liefde, afgunst, oppervlakkigheid, teamwork en vriendschap.

Cast

Naast Leo Alkemade, Carré Albers, Ilse Warringa, Gover Meit en Janice Blok worden rollen vertolkt door Achraf Koutet, Victor Löw, Jolijn Henneman, Moïse Trustfull, Lamara Strijdhaftig, Alkan Cöklu, Bertrie Wierenga, Robbert Bleij, Nick Golterman, Shane Redondo en Tom van Kessel. Niels Oosthoek maakt zijn acteerdebuut.

De productie

De regie van Expeditie Cupido is in handen van Erwin van den Eshof (Misfit, Popoz), naar het scenario van Johan Paul de Vrijer (Herres, Vakkenvullers). De film is een coproductie van Edvard van ’t Wout van 2CFILM en Joeri Jansen van Paradise Media.

Filmdistribiteur WW Entertainment brengt Expeditie Cupido in het voorjaar van 2024 uit in de Nederlandse bioscopen.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.