evian Limited Edition leuke eyecatcher op tafel of als kerstcadeau

evian-waterIn 2007 werd voor het eerst de puurheid van water met de creativiteit van mode gecombineerd toen Lacroix en evian gezamenlijk een eerste limited edition fles uitbrachten. Daarmee plaveiden zij de weg voor tal van veelbesproken samenwerkingen met beroemde designers.

Om dit succesverhaal van speciale edities te vieren, eert het huis van Lacroix opnieuw evian®’s ‘live young spirit’ door een nieuwe uitvoering van het paseo patroon te creëren. Afkomstig uit de wereld van de Haute Couture, werd dit delicate borduurwerk voor het eerst gebruikt voor iets anders dan de Christian Lacroix fashion collecties, namelijk op de allereerste evian® Limited Bottle in 2007. Het is sindsdien een iconisch design van het modehuis geworden.

Dit nieuwe kleurrijke Paseo Limited Edition exemplaar is de pure expressie van de creatieve wereld van Christian Lacroix: flamboyant, met Parijse invloeden en met een eeuwig jeugdige energie. Deze editie is een set van twee flessen: een roze en een blauw exemplaar.

Sacha Walckhoff, creatief directeur voor het huis van Lacroix: “De evian® en Lacroix samenwerking is een waanzinnige droom die uitkomt. En dan krijgen we ook nog de kans om het een tweede keer te doen. Als ontwerper prijs ik mezelf gelukkig.”

De evian® Christian Lacroix Limited edition editie zal verkrijgbaar zijn in een glazen 75cl fles. Vanaf november 2016 verkrijgbaar bij geselecteerde winkels. Consumenten adviesprijs is €4,95.

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s