Ever After High: Ben jij een Royal of een Rebel?


Geplaatst

in

door

Tags:

ever after high

Mattel zet bekende sprookjesverhalen op hun kop! De tienerkinderen van bekende sprookjesfiguren zullen de hoofdstukken van hun eigen verhaal schrijven en de harten van iedereen veroveren. Op Ever After High, een elite hogeschool, moeten Apple White, dochter van Sneeuwwitje, en Raven Queen, dochter van de Boze Koningin, kiezen of ze in de voetsporen van hun ouders treden of dat ze hun eigen ‘Ze Leven Nog Lang En Gelukkig’ nastreven. Het bericht naar meisjes over hele wereld is duidelijk: je lot staat niet in permanente inkt geschreven, je verhaal kan zo vaak herschreven worden als je zelf wilt. Er is slecht één beslissing die iedereen voor zichzelf moet maken; ben jij een Royal of een Rebel?

Je lot wacht

Op Ever After High wordt ons getoond dat de toekomst meer is dan een lotsbestemming en dat het aan jou is om deze te herschrijven. Net als wij ervaren de sprookjestieners van Ever After High plezier, vriendschap, school en tegenslagen terwijl ze proberen hun eigen pad te ontdekken.

Apple White, de trotse leider van de Ever After Royals, gelooft dat iedereen een belangrijke rol speelt in hun sprookje, en dat daarom iedereen in de voetsporen van hun ouders moet treden. Apple is bestemd om de Schoonste-van-Allemaal te worden, en doet haar best voor vakken als Geavanceerd Koninkrijk Management om een groot leider te worden. Raven Queen, de onwillige leider van de Ever After Rebels, wilt niet het kwade pad van haar moeder volgen. Zij gelooft dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een eigen toekomst te schrijven. Op Ever After High hebben Apple, Raven en hun vrienden de kans en plicht om hun eigen beslissing te maken. De vraag is, zal iedereen het verhaal van hun ouders eren zoals Apple en de Ever After Royals, of zijn ze er klaar voor om hun eigen ‘Ze Leven Nog Lang En Gelukkig’ te schrijven zoals Raven en de Ever After Rebels. Dit is makkelijker dan gezegd aangezien elk meisje zowel een beetje “Royal” als “Rebel” in zich heeft. Het belangrijke is dat om een dapper en zelfverzekerd persoon te worden je zelf je keuzes moet maken.

Geloven is slechts het begin

Deze september worden de eerste bladzijdes van de verhalen over Apple, Raven en hun sprookjestiener vrienden omgeslagen. Via spannende webisodes, leuke spelletjes en coole schermafbeeldingen zullen de magische avonturen en het betoverende leven van de jonge studenten geïntroduceerd worden op de EverAfterHigh.nl website.

De eerste vier karakters zijn al als poppen uitgebracht. Er zijn twee Ever After Royals:

 •         Apple White, dochter van Sneeuwwitje
 •         Briar Beauty, dochter van Doornroosje

En twee Ever After Rebels:

 •        Raven Queen, dochter van de Boze Koningin
 •        Madeline Hatter, dochter van de Gekke Hoedenmaker

De Ever After High lijn is vanaf nu te vinden bij speelgoedspeciaalzaken (aanbevolen voor 8 jaar en ouder; adviesprijs  €29,99). Meer informatie is beschikbaar opwww.EverAfterHigh.nl

Speelgoed koop je bij:

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Eén reactie op “Ever After High: Ben jij een Royal of een Rebel?”

 1. Fanke tolsma avatar
  Fanke tolsma

  Ik wil heel graag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.