logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadgetnieuws: eufy Security 4G LTE Cam S330


Maak kennis met de nieuwste beveiligingscamera van Anker Innovations, de eufy Security 4G LTE Cam S330.

Wifi en 4G

Het bijzondere van de eufy Security 4G LTE Cam S330 is dat het Wifi combineert met 4G LTE, zodat je geen moment offline bent. In combinatie met de 9.400 mAh batterij ben je wekenlang online. Het bijgevoegde zonnepaneel zorgt voor een continue stroomtoevoer, waardoor je niet langer afhankelijk bent van andere stroombronnen of het handmatig opladen van de accu. De beelden worden overigens opgeslagen op lokale opslag. Er wordt standaard 32GB meegeleverd, maar deze is uitbreidbaar tot 128GB.

Altijd scherp in beeld

De beelden worden in maximaal 4K opgenomen, waardoor gegevens als nummerplaten en andere details betrouwbaar worden vastgelegd. Een 100 lumen spotlight garandeert de zichtbaarheid van kleuren en details tot een afstand van 8 meter in het donker. Als kers op de taart is de camera voorzien van een pan & tilt-functie, zodat je de camera naar iedere hoek kunt draaien. De geïntegreerde AI-technologie zorgt ervoor dat mensen worden herkend en hun bewegingen worden gevolgd binnen een breed bewegingsbereik. Het product werkt ook zonder Wi-Fi. Een SIM-kaart – 100 megabytes voor 7 dagen – is toegevoegd zodat gebruikers direct gebruik kunnen maken van het complete systeem.

Het flexibele beveiligingssysteem is nu beschikbaar op de eufy-website, op Amazon en in de winkel voor € 279,99. Binnenkort is het product ook beschikbaar bij andere bekende retailers.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.