Bonne Maman introduceert met veel trots Pindapasta als nieuwkomer in het ‘pindaschap’. Bekend van de jam met het rood-wit geruite dekseltje, verovert Bonne Maman niet alleen harten maar ook potje voor potje het broodbelegschap.
De Pindapasta van Bonne Maman heeft een fluweelzachte textuur en een zachte smaak. Dit nieuwe product is verkrijgbaar in twee varianten: ‘romig én zacht’ en ‘met stukjes pinda’.
Pindakaas? Pindapasta!
Na het proeven valt voor vrijwel iedereen de naam op z’n plek. Dit komt door de textuur en het mondgevoel; Bonne Maman Pindapasta is fluweelzacht, doet denken aan bijvoorbeeld een hazelnootpasta én is gemakkelijk te smeren.
De zachte smaak is te danken aan het feit dat de pinda’s licht zijn geroosterd zonder de vliesjes. Dat laatste haalt ‘het bittertje’ eruit en geeft de zachte en verfijnde smaak. Het is een smaakmaker die niet alleen de boterham siert maar ook uitnodigt tot creatief gebruik in bijvoorbeeld bakcreaties en smoothies óf gewoon rechtstreeks uit de pot kan worden gesnoept met een lepel.
Met een gerust hart smullen van Pindapasta
De focus op noten en pinda’s is voor Bonne Maman een voor de hand liggende stap. Bij Bonne Maman zijn ze nieuwsgierig naar alle smaken die de natuur te bieden heeft en worden er continue nieuwe plantaardige mogelijkheden verkend. Noten en pinda’s zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook gezond: een ware bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. De Pindapasta is 100% natuurlijk, vrij van palmolie en uiteraard gemaakt met véél liefde.
Over Bonne Maman
Bonne Maman kwam tot leven in 1971 in Biars-sur-Cère, een klein dorpje in het hart van de Lot, in een prachtig fruitgebied, aan de samenvloeiing van de rivieren Cère en Dordogne. Jean Gervoson, de oprichter, bedenkt de naam Bonne Maman. De liefdevolle naam voor grootmoeder van de familie, perfect passend bij het idee van de jam, de Hazelnootpasta en nu ook bij de Pindapasta. Met liefde thuis gemaakt, zoals moeder dat doet voor haar kinderen.
Verkrijgbaarheid
De Pindapasta van Bonne Maman is vanaf deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn, vanaf week 12 bij Hoogvliet en week 21 bij PLUS.
Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt