Enzo Knol, Krystl en Nicholas Shaker krijgen rol in nieuwe Nickelodeon serie ‘Spotlight’

 

Groepsfoto Spotlight

De gloednieuwe Nederlandse serie Spotlight gunt de kijker een kijkje in het leven van de jonge talentvolle scholieren Sanne, Lynn, Fem, Kess en Joris op een bijzondere middelbare school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de spotlights. Ze krijgen les in zingen, dansen, acteren, presenteren en cabaret, van klassiek tot modern. De populaire vlogger Enzo Knol met 680.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal, choreograaf en danser Shaker – bekend van programma’s als ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Ultimate Dance Battle’ en zangeres en Edison- winnares Krystl zijn in de serie te zien als zichzelf. Enzo leert de scholieren hoe ze een succesvol vlog kunnen maken, Shaker geeft een les Choreografie en helpt hoofdrolspeelster Fem met een verrassing voor haar stiefvader en tevens directeur van de school, meneer Claesse . Krystl geeft geeft een gastcollege zang.

Eerder maakte Nickelodeon al bekend dat ook Ferry Doedens en Kenny B. hun opwachting in de serie zullen maken.

Spotlight start in het begin van het schooljaar op ‘t Podium. De leerlingen kennen elkaar nog maar een paar weken en moeten nog steeds wennen aan hun nieuwe omgeving. De grote stad, toetsen, strenge docenten, te weinig zakgeld, hormonen, verliefdheid, teleurstellingen en…. Geweldige vrienden!

Spotlight vanaf is vanaf aanstaande maandag 25 mei elke schooldag om 19:30 uur op Nickelodeon te zien.

Enzo Knol is in week 24 te zien in Spotlight.
Shaker is in week 23 te zien in Spotlight.
Krystl is in week 25 te zien in Spotlight.

Titel: Spotlight
Genre: scripted reality
Afleveringen: 31x 11 min
Timeslot: Vanaf 25 mei, maandag t/m vrijdag om 19:30 uur
Zender: Nickelodeon

 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.