logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Fijne Escape-roomdag!

Vandaag is het nationale Escape Room dag. De rage om binnen 60 minuten te ontsnappen door samen te werken en raadsels op te lossen houdt de wereld al langere tijd in zijn greep. Twee jaar na de lancering van het eerste en officiële Escape Room The Game bordspel, presenteert de Rotterdamse spellenontwikkelaar Identity Games opnieuw twee gloednieuwe uitbreidingssets: The Magician en The Legend of Redbeard’s Gold. De twee meeslepende mysteries The Magician en The Legend of Redbeard’s Gold zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar.

Spelverhaal The Magician

Eindelijk valt de nacht over Londen. De lantaarnopsteker loopt zijn ronde door Lockholm Street. Samen met je vrienden sluip je rond in Pharaoh Hall, de plek waar de befaamde Flaubert Moudin zijn shows geeft. Je wacht tot de nachtportier begint aan zijn eerste ronde om het pand heen. Samen sluipen jullie naar binnen door de hoofdingang, jullie weten dat hij over exact één uur terug zal keren om aan de twee ronde te beginnen. Je wilt nét de receptiebalie in de Red Velvet Lobby doorzoeken, als de entreedeur met een klap in het slot valt…

Speelgoed en spellen koop je bij:

Spelverhaal The Legend of Redbeard’s Gold

Je hart bonst in je keel als je voor de gesloten deur van de kapiteinshut staat – Redbeard’s kajuit. Niet aarzelen nu! Dit is niet het moment om over de risico’s en mogelijke consequenties na te denken. Schiet op matroos. Dit is je kans om het piratenbestaan achter je te laten en een nieuw leven te beginnen… De gloednieuwe uitbreidingssets van Escape Room The Game bevatten elk drie enveloppen met spelmaterialen en bijbehorende hintkaarten. De uitbreidingssets kunnen niet zonder het basisspel van Escape Room The Game gespeeld worden.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.