logo-liggend-wit-donkerblauw

Traktatie: Enge dropspinnen


Enge dropspinnen

Is je kind rond Halloween jarig of wil het gewoon iets engs trakteren? Deze dropspinnen vallen helemaal in de smaak. En ze zijn nog eenvoudig te maken ook!

Dit heb je per spin nodig:
– een dropsleutel
– 1 1/3 zwarte of rode dropveter
– 1 wit of zwart dropstaafje
– aardappelschilmesje, snijplank

Zo ga je te werk: Snijd elke dropveter in 3 gelijke stukken. Uiteindelijk heb je per spin 4 stukken dropveter. Knoop aan beide kanten van het breedere deel van de dropsleutel 2 stukken dropveter. Zorg dat de knopen aan de onderkant zitten. Snijd het dropstaafje doormidden en duw ze naast elkaar in het gat van de dropsleutel. Klaar!

Presentatie: Neem een groot vel papier en teken hierop een groot spinnenweb. Leg het papier op een groot dienblad of een houten plaat. Laat de spinnen maar in het web kruipen!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] Maar je kan zelf ook nog het een en ander knutselen. Hang hier en daar een papieren heksenhoed of spin op of zet een uitgeholde pompoen neer! Bij liedjes in dit thema kun je denken aan Herman van Veen […]