logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Emoji marker maker, Crayola


Tekenen en kleuren is ontzettend leuk om te doen, maar soms kan het leuker. Crayola zet zich al jaren in om lekker creatief bezig te zijn, en met de Emoji Marker Maker is dat ook zeker weer gelukt. Met deze set maak jij je eigen stiften in een unieke kleur, waar je coole emoji’s mee kunt stempelen!

Marker Maker verbeterd

In feite is de basis van de Emoji Marker Maker gelijk aan de Marker Maker, een creatief product dat ze enkele jaren geleden introduceerden. In plaats van een normale punt heb je nu echter een punt met op het einde een coole emoji – in iedere set vind je genoeg materialen voor 16 unieke Emoji markers. De werkwijze is nu echter gelijk: je mengt je inkt naar wens, waarbij je meer dan genoeg inkt hebt in de drie meegeleverde inktflesjes voor de 16 stiften. Het coole is dat je ook echt je eigen kleuren kunt mengen. Wil je heel licht groen? Dat kan – dan voeg je gewoon wat meer geel toe. Of juist een fellere paars? Laat dan het rood wat overheersen tegenover het blauw.

Samenstellen

In de Crayola Emoji Marker Maker zitten alle materialen en hulpmiddelen om op een eenvoudige manier de stiften te maken. Zo heb je handige vulschachten waar je de inkt in kunt mengen, is er een pincet meegeleverd om de inktstift zelf uit de vulschacht te halen en in de stift te stoppen en heb je een briljant apparaatje waarmee je de stift stevig in elkaar kunt klikken. Vooral die laatste werkt heel erg prettig – kinderen kunnen zonder problemen de stift monteren. Let wel: ze werken met inkt, en dat kan lelijke vlekken achterlaten als je er niet goed mee omgaat. Zorg dus voor een stukje zeil of een paar kranten, mocht er wat inkt gemorst worden…

Na het maken

Is de Emoji Marker af? Dan kun je hem nog verder afwerken met een eigen sticker. Wij maakten met een plaatje duidelijk welke Emoji de stift stempelt, en meteen met welke kleur. Wacht dus nog even met het plakken van het etiket, tot je hem hebt ingekleurd en versierd! Alle stiften kun je vervolgens bewaren in het meegeleverde kartonnen doosje.

Ga direct naar Emoji Marker Maker op BOL.com.


Recensie over Emoji Marker Maker

et deze creatieve set maak je jouw eigen Emoji stempels in de vorm van een stift. Nu zijn de stiften voor een stempel als deze best groot, vind ik. De inkt in de stiften van de Marker Maker gingen al heel lang mee, ik kan me voorstellen dat je jaren kunt doen met deze markers! Gaaf is dat je zelf je kleuren kunt samenstellen en je stiften kunt bouwen. Het is kindvriendelijk, degelijk en stoer tegelijk. Hier mag je ook op de middelbare school zeker mee gezien worden.

Score: 8


Informatie

Emoji Marker Maker, Crayola
Meer weten?
Prijs: 24.95 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.