logo-liggend-wit-donkerblauw

Gaming: The Elder Scrolls Online: Nieuwe avonturen in aankomst!

ZeniMax Online Studios en Bethesda Softworks hebben het nieuwste hoofdstuk in de ESO-saga uitgebracht: The Elder Scrolls Online: High Isle. In 2023 kunnen we de uitbreiding Shadow Over Morrowind verwachten.

Games koop je online bij:

Bekijk de releasetrailer van The Elder Scrolls Online: High Isle

Een paradijselijk eiland

Deze nog nooit eerder betreden Elder Scrolls-wereld is het toneel van een gloednieuw Elder Scrolls-verhaal waarin politieke intriges centraal staan. De landen van High Isle zijn de perfecte locatie voor alliantieafgevaardigden om vredesbesprekingen te voeren die een einde moeten maken aan de Three Banners War. Hoewel de top wordt georganiseerd door de nobele Society of the Steadfast, zullen spelers op hun hoede moeten zijn voor de Ascendant Order en hun chaotische motieven. De meer dan 20 miljoen spelers van ESO komen terecht op een paradijselijk eiland, boordevol middeleeuwse cultuur en architectuur, inclusief prachtige kastelen en spannende toernooien.

Merchandise koop je bij:

High Isle

De Systres Archipelago, een nog niet eerder verkende regio, is geïnspireerd op de winderige Mediterrane kusten. Hier vind je het prachtige High Isle, de thuisbasis van de Bretons, die afstammen van zowel mensen als elfen. De sociale elite leeft in het feodale Gonfalon Bay, de zetel van de politieke macht op High Isle. Met name meedogenloosheid is hier een deugd, dus spelers moeten op hun tellen passen!

Ember en Isobel

Afgelopen jaar maakten ESO-spelers kennis met Companions en in 2022 breidt ZeniMax Online Studios dat systeem uit. Spelers krijgen toegang tot twee gloednieuwe Companions: Ember, een Khajiit die op straat is opgegroeid en aanleg heeft voor magie en de Breton Isobel, een ridder in spe die spelers rechtvaardig wil behandelen.

Kaartspel Tales of Tribute

Ook nieuw in 2022 is het kaartspel Tales of Tribute, dat in de wereld van ESO gespeeld kan worden. Deze unieke bouwgame met grondstoffen is uitgevonden in High Isle en biedt PvP- en PvE-mogelijkheden. Spelers kunnen zelfs hun rang verhogen via het levelsysteem van Tales. Ook zijn er allerlei coole beloningen, zoals meubels, transmute stones en zelfs een speciale verhaallijn, die ontgrendeld kunnen worden door het op te nemen tegen specifieke NPC’s in de hele wereld.

Games koop je online bij:

Shadow over Morrowind

Het verhaal van dit jaar brengt spelers terug naar Morrowind, waardoor ze plaatsen kunnen verkennen die sinds 1994 niet meer in The Elder Scrolls zijn gezien. Het Shadow Over Morrowind-avontuur vertelt een boeiend verhaal over meerdere content releases, te beginnen met de Scribes of Fate dungeon DLC in maart. Het verhaal gaat verder met het Necrom-hoofdstuk in juni. Het spannendste van alles is dat het team onthulde dat er een nieuwe speelbare class, de Arcanist, komt met de lancering van het Necrom-hoofdstuk in juni.

Scribes of Fate lanceert 13 maart 2023 voor PC/Mac, en 28 maart 2023 voor Xbox en PlayStation consoles. The Elder Scrolls Online: Necrom lanceert op PC/Mac op 5 juni 2023, en op Xbox en PlayStation consoles op 20 juni 2023.

The Elder Scrolls Online Scribes of Fate DLC

Om de Shadow Over Morrowind-saga te beginnen, lanceert de Scribes of Fate DLC aanstaande maart en bevat twee nieuwe PvE dungeons voor vier spelers. Spelers vechten zich een weg langs de verwrongen acolieten van de Scribes of Mora in Scrivener’s Hall of vechten tegen de tijdelijke magie van Bal Sunnar.

Scribes of Fate gaat live op 13 maart 2023 voor PC/Mac, en 28 maart 2023 voor Xbox en PlayStation consoles.

The Elder Scrolls Online: Necrom Chapter

Na de Scribes of Fate DLC lanceert The Elder Scrolls Online: Necrom in juni. Het Necrom-hoofdstuk bevat 30 uur aan gloednieuwe verhaalcontent, die spelers meeneemt naar twee buitengewone nieuwe zones in Oost-Morrowind met twee nieuwe metgezellen. Naast de nieuwe zones komt Necrom ook met een van de meest gevraagde features voor ESO, een nieuwe speelbare class – de Arcanist. De Arcanist is ESO’s zevende en nieuwste class en brengt krachtige nieuwe vaardigheden en mechanieken die afkomstig zijn van een Daedric Prince in het rijk van Oblivion.

The Elder Scrolls Online: Necrom lanceert op PC/Mac op 5 juni 2023, en op Xbox en PlayStation consoles op 20 juni 2023.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.