logo-liggend-wit-donkerblauw

Spannende serie: El Chapo serie 3

el chapo serie 3

In dit 3e en tevens laatste seizoen van El Chapo zien we de tweede nog spectaculairdere ontsnapping via een ondergrondse tunnel. De werkelijke beelden die je overal kunt vinden op het internet zijn inmiddels wereldberoemd. Na deze ontsnapping wordt El Chapo steeds machtiger en moet hij steeds meer risico’s nemen om zijn drugsimperium te runnen. Uiteindelijk gaat het toch mis en wordt de drugsbaron in 2016 gearresteerd.

Het proces tegen Guzman zal op 15 september a.s. beginnen en zal vermoedelijk drie tot vier maanden gaan duren. De jury zal anoniem over het lot van drugsbaron beslissen, dit uit bescherming tegen mogelijke wraakacties. Guzman moet zich voor deze jury verantwoorden voor 17 aanklachten, waaronder het leiden van een misdaadorganisatie. El Chapo verblijft nog steeds in een isolatiecel vanaf het moment dat hij in januari 2017 aan de VS werd uitgeleverd.

Films koop je online bij:

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  super!!!

 2. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Super!!!

 3. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Wauw mooie prijs!!!

 4. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Wauw doe graag mee!!!

 5. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Doe heel graag mee!!!

 6. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Doe heel graag mee!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.