EK Finale League of Legends 2021 exclusief te zien bij Pathé


League of Legends 2021 finale
Datum: 29-08-2021 tot en met 29-08-2021
Locatie: Pathe bioscopen
Adres: Eindhoven, Tilburg, Amsterdam en Utrecht (Route)
Prijs: vanaf 15 euro

De live finale van League of Legends niet vanaf je kleine scherm thuis, maar met het beste beeld en geluid op het grote doek? Dat kan bij Pathé! De EK finale van het immens populaire computerspel League of Legends is op zondag 29 augustus exclusief live vanuit zes Pathé bioscopen te beleven. Gameliefhebbers kunnen bij Pathé Schouwburgplein in Rotterdam zelf ook nog meedoen aan een uniek live gaming event voordat de EK-finale start.

Meer weten?

De Europese finale wordt live uitgezonden vanuit de Riot Games Studio in Berlijn. Tijdens deze finale strijden zes teams niet alleen om de titel van Europees kampioen, maar ook voor een goede klassering in het grootste League of Legends toernooi van het jaar: het League of Legends Wereldkampioenschap in China. League of Legends is een MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) computerspel, ontwikkeld en uitgebracht door Riot Games in 2009. Het spel is gebaseerd op een modificatie van het spel Warcraft III en blijkt nog altijd één van de meest populaire computergames. Het strategische League of Legends wordt maandelijks gespeeld door tientallen miljoenen gamers. Pathé vertoont dit jaar de finale in zes bioscopen in Nederland: Pathé Arena, Pathé Eindhoven, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg Centrum en Pathé Utrecht Leidsche Rijn. 

Live Gaming Event bij Pathé Schouwburgplein

De bezoekers van Pathé Schouwburgplein kunnen naast het kijken van de finale op het grote scherm zelf ook deelnemen aan een uniek live gaming event in de bioscoop. Go!Gaming organiseert voorafgaand aan de League of Legends finale namelijk een toernooi in de foyer, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. De EK finale begint om 17:00u en het gaming event zal vanaf 15:00u plaatsvinden in Pathé Schouwburgplein. Wees er snel bij en registreer je via de Go!Gaming site na aankoop van je ticket.

Gaming bij Pathé

Pathé omarmt gaming steeds meer. Eerder vertoonde Pathé al de wereld finales van League of Legends 2018 en 2019. Met Pathé Play kunnen gameliefhebbers hun eigen favoriete games spelen op het grote doek en met Go!Gaming kunnen gamers, esporters en andere liefhebbers vanaf het najaar gamen met de beste en nieuwste game consoles en pc’s.

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s