logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

EK Finale League of Legends 2021 exclusief te zien bij Pathé


League of Legends 2021 finale Datum: 29-08-2021 t/m 29-08-2021
Prijs: vanaf 15 euro
Locatie: Pathe bioscopen
Adres: Eindhoven, Tilburg, Amsterdam en Utrecht (Route)

De live finale van League of Legends niet vanaf je kleine scherm thuis, maar met het beste beeld en geluid op het grote doek? Dat kan bij Pathé! De EK finale van het immens populaire computerspel League of Legends is op zondag 29 augustus exclusief live vanuit zes Pathé bioscopen te beleven. Gameliefhebbers kunnen bij Pathé Schouwburgplein in Rotterdam zelf ook nog meedoen aan een uniek live gaming event voordat de EK-finale start.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


De Europese finale wordt live uitgezonden vanuit de Riot Games Studio in Berlijn. Tijdens deze finale strijden zes teams niet alleen om de titel van Europees kampioen, maar ook voor een goede klassering in het grootste League of Legends toernooi van het jaar: het League of Legends Wereldkampioenschap in China. League of Legends is een MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) computerspel, ontwikkeld en uitgebracht door Riot Games in 2009. Het spel is gebaseerd op een modificatie van het spel Warcraft III en blijkt nog altijd één van de meest populaire computergames. Het strategische League of Legends wordt maandelijks gespeeld door tientallen miljoenen gamers. Pathé vertoont dit jaar de finale in zes bioscopen in Nederland: Pathé Arena, Pathé Eindhoven, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg Centrum en Pathé Utrecht Leidsche Rijn. 

Live Gaming Event bij Pathé Schouwburgplein

De bezoekers van Pathé Schouwburgplein kunnen naast het kijken van de finale op het grote scherm zelf ook deelnemen aan een uniek live gaming event in de bioscoop. Go!Gaming organiseert voorafgaand aan de League of Legends finale namelijk een toernooi in de foyer, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. De EK finale begint om 17:00u en het gaming event zal vanaf 15:00u plaatsvinden in Pathé Schouwburgplein. Wees er snel bij en registreer je via de Go!Gaming site na aankoop van je ticket.

Gaming bij Pathé

Pathé omarmt gaming steeds meer. Eerder vertoonde Pathé al de wereld finales van League of Legends 2018 en 2019. Met Pathé Play kunnen gameliefhebbers hun eigen favoriete games spelen op het grote doek en met Go!Gaming kunnen gamers, esporters en andere liefhebbers vanaf het najaar gamen met de beste en nieuwste game consoles en pc’s.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.