logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een eigen stacaravan: daarom is het een goed idee!


Zou jij het heerlijk vinden om een vaste uitvalsbasis te hebben, ver weg van alle dagelijkse beslommeringen? Waar je lekker je eigen ding kan doen en werk en alle andere stressfactoren even niet bestaan? Heb je er al eens over nagedacht om een eigen stacaravan te kopen? Een eigen stacaravan is heerlijk en bij Stekelbos kun je kiezen uit verschillende stacaravans die vervoerd kunnen worden naar een camping naar jouw keuze (mits daar ruimte is voor een vaste staplaats). In dit artikel vertellen we je er alles over.

Vaste uitvalsbasis

Wanneer je je eigen stacaravan hebt, heb je een relatief goedkope extra uitvalsbasis naast je huis. Ideaal voor wanneer je er even tussenuit wilt, of juist los van alles en iedereen even hard moet kunnen werken. Als je kinderen hebt is een stacaravan ook ontzettend leuk. De jonge kinderen vinden het waarschijnlijk ontzettend leuk om in het weekend even met z’n allen langs de stacaravan te gaan. De oudere kinderen staan waarschijnlijk te popelen om met vrienden een nachtje zonder toeziend oog van de ouders in de stacaravan te mogen blijven. Je hebt altijd een vakantie-adresje achter de hand waar je niet eerst voor moet gaan rondbellen.

Jouw eigen vakantiehuisje

Met een eigen stacaravan kun je je vakantiehuisje inrichten precies zoals jij dat wil! Je kunt lekker onder je zelf uitgekozen beddengoed slapen en zelf je spulletjes helemaal uitkiezen. In de meeste stacaravans hoef je veel spullen al niet meer zelf te kopen. Een tafel en bank zitten er negen van de tien keer in ingebouwd.

Extra inkomsten

Als je er zin in hebt en als het mag van de locatie waar jij een vaste standplaats hebt voor jouw stacaravan, kun je je stacaravan ook onderhuren in de maanden dat je er zeker niet zit. Zo kun je gemakkelijk wat extra inkomen genereren. Let op: op deze manier kun je niet zomaar gratis geld verdienen. Als jij je stacaravan verhuurt is het wel zaak dat je regelmatig langs blijft komen om de boel schoon te maken en aan onderhoud te doen. Je moet mensen immers wel waar voor hun geld geven. Een eigen stacaravan is dus een goedkope en leuke manier om jouw eigen uitvalsbasis te creëren buiten de stress van alledag. Bovendien kun je er met wat handigheid ook nog wat extra inkomsten uit genereren. Helemaal niet zo’n gek idee dus!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.