logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een kerst in stijl met Funidelia.nl


Kerst is en blijft een feest van gezelligheid, samenzijn met vrienden en familie. Het zal niemand verbazen dat sfeer een heel belangrijk element is. Die sfeer bereik je natuurlijk met een mooi versierde kerstboom, prettige muziek op de achtergrond, maar ook een sfeervol gedekte tafel en leuke decoraties op andere plekken van het huis. Wij namen een kijkje op Funidelia.nl en zagen al meteen een paar leuke items waarmee je meteen wat extra sfeer creëert.

Denk bijvoorbeeld aan kleding. Bij Funidelia kun je terecht voor een geweldig assortiment aan kerstkleding. Denk daarbij aan de inmiddels beroemde kersttruien (waarvan je sommige echt tot leven brengt met een speciale smartphone-app) en van leuke kerstmanpakken tot skinsuits van gemberkoekmannetjes, van bijbelse kostuums tot winteroutfits van bijvoorbeeld Olaf of Elsa, en van leuke kerstjurkjes tot accessoires als vrolijk gestreepte kousen in rood-witte strepen of rood-groene motieven. Een leuke manier om je outfit in een vrolijke en ook wel een tikje sexy kerststijl te brengen. Natuurlijk vind je ook tal van andere accessoires om je kerstoutfit helemaal compleet te maken, zoals kersthoeden, elfenhoedjes, hoofdbanden met rendiergeweien, en wat dacht je van chique rode handschoenen met een speels wit bontrandje? Een van de leukste en origineelste kerst kostuums voor mannen vinden wij wel de pakken van Opposuits, die Kerst écht tot een heel ander niveau tilt!

Met jonge kinderen aan tafel zul je waarschijnlijk niet snel je antieke servies voor de dag halen, dat al generaties in de familie is. Daar is het toch net te kwetsbaar voor, en kinderen hebben nog niet echt een besef van de (emotionele) waarde ervan. Dan kun je beter gaan voor een leuk alternatief, waarmee je het jezelf ook nog eens makkelijk maakt: bij de wegwerpbordjes en -bekers van funidelia heb je én meteen een leuke sfeer op tafel, én is het afruimen ervan een eitje.

Het mooie van de items op funidelia.nl is dat er complete series worden aangeboden waaruit je kunt kiezen. Bordjes, bekers, servetten, tafellakens: een compleet plaatje dat allemaal met elkaar matcht. Een paar klikken verder is de bestelling al naar je onderweg, en wordt het netjes per koerier bij je thuis bezorgd.

Maar dat is nog niet alles, want ook voor andere decoraties kun je terecht bij Funidelia. Denk daarbij aan een grote opblaassneeuwman, een opblaasbare kerstman, een vrolijke kerstcape voor vrouwen of – onze favoriet – raamstickers. Volgens mij écht het meest onderbelichte item onder de decoratiemiddelen, waarmee je toch echt snel een nieuwe sfeer in je huis kunt brengen zonder dat je veel spullen aan de kant hoeft te zetten, hoeft de verplaatsen of moet omwisselen. Met een aantal sneeuwvlokken op je raam heb je het meteen winter, een mooie kerstman of cadeautjes maken het kerst, vrolijke decoraties kunnen ook zorgen voor een paasstemming, carnaval, verjaardag, ga zo maar door. En je hebt ze zo op het raam zitten (of er weer af). Neem vooral eens een kijkje op de feestwebsite van funidelia.nl voor decoratiematerialen voor ieder feest.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.