logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een eggsclusieve Pasen met Australian Homemade

Australian Homemade hoeft bijna niet meer geïntroduceerd te worden. Het exclusieve (of moeten we zeggen eggsclusieve, zo voor de Paasdagen?) merk staat garant voor overheerlijke chocolade voor de ultieme genietmomenten. Een feest om te eten, en daarom ook een feest om te krijgen of te geven! Speciaal voor de Paasdagen pakken ze even extra uit met overheerlijke eieren. Je kunt er ook voor ieder wat wils vinden: van een handgemaakt reuzenpaasei omhuld met gekarameliseerde noten tot een Easter Fan Box, een coole doos met Australian’s meest favoriete Snapper varianten. De Snappers zijn de breekbare repen chocolade van Australian. Dit jaar zijn er een paar nieuwe vullingen verkrijgbaar in de Premium Easter Eggs, zoals limoncello, yoghurt framboos, gianduja en koffie (vanaf 5,75 euro voor vier eieren).

Misschien niet de meest eggsclusieve eieren uit het Paassassortiment, maar wel de meest bijzonder vormgegeven zijn de Dodo eggs. Het zijn eivormen, gemaakt van fair trade chocolade (en er zijn ook eieren van 100% biologische chocolade) in de smaken melk en puur met print, of met gesuikerde noten. De Dodo Eggs zonder toevoegingen van noten hebben een leuke en chique print, waar Australian Homemade bekend om is: het is een kenmerk dat ze al vanaf de eerste bonbons hanteren.

Wij mochten onze tanden zetten in een dodo egg en een snapper. Heerlijk genieten: de chocolade is vol en romig van smaak, en smelt zo’n beetje op je tong. Het dodo-ei is een ei-vormige ring van chocolade, rijk gevuld met gekarameliseerde noten. Een lekkere crunch tijdens het eten, maar vooral een verrukkelijke smaakcombinatie. De chocolade van Australian is om je vingers bij af te likken: een lekker krokante bite, die langzaam smelt in je mond tot een romige, zachte chocolade. De buitenste laagjes zijn wat zachter dan het binnenste, massieve deel. Wil je echt iemand verwennen? Ga voor Australian Homemade!

Dodo Eggs, 150 gram, 5,95 euro
Dodo Eggs Nuts, 150 gram, 6,95 euro
Dodo Eggs Organic, 150 gram, 6,95 euro
Dodo Eggs Organic Nuts, 150 gram, 7,95 euro

Naast de natuurlijke chocolade producten produceert Australian ook biologische koffie en een breed assortiment premium ice cream. Meer informatie: australianhomemade.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.