Een caravan op afroep: Huisjeopwielen.nl


huisjeopwielenHuisjeopwielen verhuurt hippe, kleurrijke caravans ingericht met praktische, noodzakelijk, belangrijke, gezellige, niet- altijd-nodig-maar-wel- leuke spullen, zodat jij alleen maar je koffer hoeft mee te nemen.Huisjeopwielen.nl heeft diverse caravans beschikbaar: Ibiza Blue (blauwe caravan met zomerse uitstraling), Green Village (groene caravan met vrolijke inrichting) en een Pretty Pink (roze caravan met zoete kleuren).

De caravans zijn voor ieder wat wils, een romatisch weekendje weg of met het gezin op avontuur. Hoe werkt het? Je haalt de caravan op (of hij wordt op de op de gewenste locatie gezet) en je tuft heerlijk naar de plek waar jij wilt. De caravans hebben dus GEEN vaste locatie of camping en mogen overal mee naar toe.

Consumentenadviesprijs:
Verhuur weekend: € 100,- tot € 140,-
Verhuur week: € 275,- tot € 365,-
De caravans zijn geschikt voor 2 tot 4 á 5 personen.

Verkoopinformatie:
Huisjeopwielen.nl
Zessprong 11
5684 NV Best
06-41859026

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.