logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Educatieve online spelletjes voor in het klaslokaal met SmartGamesLive

Ben je op zoek naar leuke educatieve spelletjes die je leerlingen tussen de 6 en 12 jaar online kunnen spelen? Dan zit je in 2022 bij SmartGamesLive helemaal goed. Een online omgeving waar leerlingen op een veilige manier spelend leren. En van 1 januari tot en met het einde van het schooljaar 2022 is de dienst tijdelijk helemaal gratis voor leerkrachten.

Start Smart in 2022

SmartGamesLive biedt spelletjes die de hersenen trainen. Door het spelen van de online games, oefenen kinderen hun probleemoplossend vermogen, hun visuele perceptie en logisch nadenken. Ieder spel is opgedeeld in verschillende moeilijkheidsniveaus, zodat ieder kind op zijn of haar eigen tempo zich kan ontwikkelen.

Met een eigen klasaccount kan je gemakkelijk je leerlingen, tot maximaal 35, toevoegen aan je account, zonder dat zij hier een eigen e-mailadres voor nodig hebben. Je hoeft alleen je account te activeren en je leerlingen toe te voegen aan je online klaslokaal. Daarna ben je klaar om te spelen!

Alle online spelletjes zijn gebaseerd op de bekende en prijswinnende SmartGames spellen. De website is kindvriendelijk, veilig en zonder advertenties en gewelddadige spellen. De dienst heeft geen verborgen kosten door bijvoorbeeld in-game aankopen.

Probeer SmartGamesLive nu gratis

Van 1 januari t/m 31 juli 2022 is de dienst van SmartGamesLive tijdelijk gratis voor leerkrachten. Het perfecte moment om het in de klas te proberen. Na deze periode kost de dienst €20,- per 6 maanden, met een klasaccount tot maximaal 35 leerlingen.

Over Smart Toys & Games

Smart Toy & Games is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube (aangesloten in 2019). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. En een Happy Cube bestaat uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt.

Ga direct naar Smart Games op BOL.com.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.