logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak kennis met EA SPORTS FC MOBILE


EA SPORTS FC Mobile wordt officieel gelanceerd op 26 september via de App Store en Play Store op Android- en iOS-apparaten. Voor bestaande gebruikers zal EA SPORTS FC Mobile beschikbaar zijn als gratis update, zonder dat deze opnieuw naar apparaten hoeft te worden gedownload.

Spelers die de game vóór 26 september downloaden, krijgen de status van FC MOBILE Founder om voordelen te ontgrendelen, waaronder speciale in-game speleritems voor EA SPORTS FC MOBILE bij de lancering. Kijk hier voor meer informatie over de oprichters van EA SPORTS FC Mobile.

Lees hier alles over EA SPORTS FC 24

Zoals aangekondigd in augustus zal Vinicius Jr. beschikbaar zijn als EA SPORTS FC Mobilecover star, terwijl nieuwe intuïtieve gameplay-bediening een nieuw niveau van onderdompeling voor spelers zal introduceren. De game biedt een ongeëvenaarde authentieke voetbalervaring op mobiele apparaten met meer dan 15.000 spelers met volledige licentie in 650 teams en meer dan 30 competities – waaronder de UEFA Champions League, Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga en nog veel meer.

Zie hieronder voor meer informatie over de belangrijkste functies van EA SPORTS FC Mobile. 

Wat EA SPORTS FC Mobile naar het veld brengt

Gameplay

EA SPORTS heeft de manier veranderd waarop mensen voetbal spelen en ervan genieten, en heeft een revolutie teweeggebracht in de allernieuwste technologieën, wat betekent dat EA SPORTS FC™ Mobile in elke wedstrijd gameplay van een hoger niveau biedt. Hier zijn enkele gameplay-hoogtepunten die spelers kunnen verwachten.

  • Impact Controls: Maak kennis met de enorm bevredigende Power Shot, krachtige Hard Tackle en Knock On, die voor het eerst naar mobiel worden gebracht.
  • Elite-schietsysteem: de diepgang en strategie van het spel worden vernieuwd door middel van schietcontext, spelhervattingen en een animatievernieuwing over de doelnetfysica.
  • Echte spelerspersoonlijkheid: Spelers onderscheiden zich meer dan ooit tevoren met een grotere attribuutimpact en authentieke Star Player Run Styles.
  • Dynamische spelsnelheid: De gameplay wordt gediversifieerd door updates voor tempo en dribbelen, met een speciale balans tussen dribbelen en verdediging.
  • Balanceren en bugfixes: Er zijn verbeteringen aangebracht aan het balanceren van vaardigheidsbewegingen, het balanceren van kruisen en kopballen, de AI van de doelman en de Half End-conditie.

Beeld en geluid

EA SPORTS FC Mobile krijgt een aantal fantastische nieuwe visuele en audio-updates om de ongeëvenaarde authentieke voetbalervaring voor spelers op mobiele apparaten te creëren.

De game biedt uitgebreide visuele upgrades om spelers te helpen zich onder te dompelen in de game. Van een vernieuwde uitzendervaring met nieuwe gameplay-camerahoeken tot regie-herhalingen en verbeterde herhalingen van doelpunten, spelers zullen het gevoel hebben dat ze zelf bij de wedstrijd betrokken zijn. Updates omvatten:

  • Nieuwe camerahoeken: onze gloednieuwe EA SPORTS™-camera zorgt voor een meer uitgezonden look en feel en zorgt ervoor dat je als nooit tevoren van de stadionsfeer kunt genieten. Nieuwe spelhervattingscamera’s, waaronder voor directe spelhervattingen, tactische spelhervattingen en zelfs doeltrappen, zijn ook op maat gemaakt voor het mobiele platform, zodat spelers hun gebaren met meer zorg kunnen tekenen. Er zijn ook verbeterde herhalingen van doelpunten toegevoegd, zodat spelers hun wonderaanvallen kunnen vieren door ze opnieuw te bekijken in boeiende Replay-camera’s.
  • Dynamische HUD: We hebben ook de HUD die tijdens de wedstrijd wordt getoond vernieuwd om reactieve en aangepaste informatie weer te geven en spelers verder in het spel onder te dompelen. De dynamische HUD simuleert nu uitzendingen van topcompetities met veel meer natuurgetrouwheid.
  • Bijgewerkte stadionafbeeldingen: We hebben de visuele kwaliteit van de stadions aanzienlijk verbeterd, waardoor ze met meer details en realisme tot leven zijn gekomen. Van verbeterd veldgras, gedetailleerder publiek tot dynamische reclameborden voor spelers.

EA SPORTS FC Mobile biedt een schat aan audio-upgrades om spelers het gevoel te geven dat ze op het veld staan. Van het geluid van de bal die de achterkant van het net raakt na een Power Shot tot het gebrul van het publiek als spelers het doel naderen: we hebben de geluidseffecten verbeterd om een ​​werkelijk meeslepende audiogame-ervaring te bieden. Updates omvatten:

  • Commentaarupdates: Spelers zullen genieten van authentieker commentaar dat de uitzending tot leven brengt. Er zijn meer realtime reacties en analyses met play-by-play-verslaggeving toegevoegd om nog meer diepgang toe te voegen aan de wedstrijdervaring van spelers.
  • Stadionupdates: we hebben een schat aan functies toegevoegd om de meest authentieke mobiele ervaring tot nu toe te creëren. Van teamspecifieke gezangen tot stadionomroepers tot verbeterde doelnetgeluiden, elke functie klinkt krachtiger dan ooit. De Dynamic Crowd-functie betekent ook dat spelers het gejuich van het publiek kunnen horen toenemen naarmate spelers dichter bij een doelpunt komen.

De Kleedkamer

Kleedkamer van EA SPORTS FC Mobile is een nieuwe maatwerk-functie om de ervaring van elke speler persoonlijker dan ooit te maken. Spelers kunnen hun team en spelers aanpassen aan hun favoriete stijl. Vervolgens kunnen spelers de tenuenummers en het tenue-uiterlijk van sterspelers aanpassen, inclusief de lengte van hun sokken, mouwlengte en stijl van het instoppen van het shirt.

In Club Identity kunnen fans hun persoonlijke touch toevoegen aan Ultimate Team met het clubembleem, het gebruikerslogo, de bal en de emotes naar keuze.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.