logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dutch Design Brand brengt kerstboom en kerststal van karton


5805ce5d77801De dagen worden langer en kouder en het plannen van de Feestdagen staat weer voor de deur. Speciaal voor de Kerstdagen heeft Dutch Design Brand twee speciale producten ontworpen. Vier dit jaar een Dutch Design X-mas met een kerstboom en kerststal van karton. Twee geweldige eyecatchers die perfect aansluiten op de rest van het assortiment van dit Nederlandse merk.

Met de hele familie de kerstboom optuigen is in vele huishoudens een familietraditie. Alleen een groene dennenboom valt vaak uit en een kunstboom geeft lang niet altijd een kerst-gevoel. Is het dit jaar weer de vraag wat je gaat doen met de kerstboom? Probeer dan eens de Dutch Design Christmas Tree. Deze boom is gemaakt van FSC gecertificeerd karton, zet je in een mum van tijd in elkaar en is weer eens iets anders dan een ‘gewone boom’. Omdat je de boom meerdere jaren kunt gebruiken is het ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. De bijpassende kerststal van karton maakt het plaatje helemaal compleet. Merry Dutch Design X-mas!

De creatiefste kerstboom ter wereld
Wil je de kerstboom niet compleet vervangen, gebruik de Dutch Design Christmas Tree dan als woonaccessoire of maak er een leuk DIY project van met de kinderen. Uiteraard kun je de boom versieren met slingers, lichtjes en een piek. Maar wat misschien nog wel leuker is… ga aan de slag met potloden, stiften, verf en glitterlijm en maak je eigen kerstcreatie. De kerstballen die je uit de verpakking drukt kun je helemaal naar wens pimpen. Naast kerstboom en knutselproject, kan de boom ook goed dienst doen als wensboom. Zet hem in de kamer tijdens het kerstdiner en laat iedereen er iets aardigs opschrijven of plakken.

5805ce5d952c0Kerststal van karton
In veel huishoudens vind je een kerststal; een oude of nieuwe, moderne of klassieke, eentje van stof, hout, steen of papier. Maar eentje van karton, dat is uniek te noemen. Als aanvulling op de Dutch Design Christmas Tree heeft Dutch Design Brand een kerststal ontworpen van FSC gecertificeerd karton. Kunstenaar Meli Kuhn heeft de illustraties bedacht, die ontroeren door hun eenvoud en schoonheid. Naast Jezus, Maria en Jozef kun je alle andere figuren uit het kerstverhaal uit de doos tevoorschijn toveren. Nadat de kerstgroep eruit is gehaald, vouw je binnen 10 seconden een kerststal van de verpakking.

De verkoopprijs van de Dutch Design Christmas Tree is € 21,50 en de Dutch Design Kerststal kost € 16,95.

5805ce5d9c8cd

Over Dutch Design Brand
Dutch Design Brand staat voor praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Eigenaren Tim Várdy en Suzan Bergman vinden het belangrijk dat ze betaalbaar design bieden dat toegankelijk is voor een grote groep mensen, met respect voor mens en milieu als basisvoorwaarde. Andere succesvolle producten van dit merk zijn o.a. de Dutch Design Chair, het Dutch Design Whiteboard en de Dutch Design Lamp. Bekijk de complete collectie op www.dutchdesignbrand.com en check de verkooppunten bij jou in de buurt.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.