logo-liggend-wit-donkerblauw

Drukte rondom het vliegveld: hoe kan ik voordelig parkeren?


Afgelopen zomer vertrok ik samen met mijn vrouw naar Schiphol. Na de lange corona periode hadden we besloten om er toch even tussen uit te gaan. We zouden heerlijk twee weken vertrekken naar Curaçao. Waar we echter geen rekening mee hadden gehouden, was dat meer mensen dit heerlijke vooruitzicht hadden. Het was dan ook super druk rondom de luchthaven van Amsterdam. Nadat we eindelijk uit de file waren, en we al enigszins gespannen waren, bleek ook nog eens onze favoriete parkeerplaats vol te zijn. Na lang zoeken vonden we eindelijk een geschikte parkeerplaats, maar kwamen we bijna te laat voor onze vlucht.

vliegveld parkeren

In het vliegtuig sprak iemand ons aan over de drukte en de moeite die zij hadden met het vinden van een parkeerplaats. Onze buurman raadde ons aan om in het vervolg vooraf onze parkeerplaats te reserveren via ParkCare. Op deze website kan je voor het parkeren bij Schiphol online een parking boeken, waardoor je dus gegarandeerd bent van een parkeerplek! Ideaal, zeker nu het dus zo druk is rondom de luchthavens. Ook zijn de aangeboden parkeerplekken veilig en betrouwbaar. Daarnaast, ben je bij deze website gegarandeerd van de laagste prijsgarantie en ontvang je tot 70% korting op je parkeertarief. Door van deze dienst gebruik te maken, hadden we dus zowel stress, tijd en geld kunnen besparen.

Bij terugkomst waren ik en mijn vrouw zo relaxed dat we gelijk nog een weekje weg hebben geboekt. Deze keer waren we echter van plan om vanaf de luchthaven van Charleroi te vliegen. Nu blijkt dat je dus ook voor Duitse en Belgische luchthavens bij ParkCare terecht kan. Je snapt natuurlijk dat wij direct een parkeerplaats voor Parkeren Airport Charleroi hebben geboekt!

Dikke aanrader voor iedereen die een voordelige en betrouwbare luchthaven parking wilt boeken.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.