logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Drink thuis bier van de tap met THE SUB van Heineken


Bier is toch wel een echte mannendrank (en ja, ik weet dat ook genoeg vrouwen het drinken). Daarbij kun je kiezen uit tal van vormen: uit een blik, fles met kroonkurk of een beugelfles, maar de meeste bierdrinkers vinden het toch wel het lekkerst als bier uit het vat komt. Vers uit de tap smaakt hij toch net wat lekkerder! Jammer genoeg is dat voor thuis niet echt een optie. Of wel? Maak kennis met Heineken THE SUB.

THE SUB

Wat is dat nu eigenlijk, THE SUB van Heineken? Met dit apparaat vang je twee vliegen in één klap. Ten eerste is het een echte thuistap. Je vult THE SUB met een TORP (ha! een leuke knipoog naar een torpedo van een onderzeeboot) van 2 liter. Vanuit die capsule kun je dus twee liter bier tappen, vers uit het vat. Maar dat is niet alles. Want THE SUB is eigenlijk ook een kleine koelkast. Daarmee is je bier altijd perfect op temperatuur: 2 graden Celcius. Houdt er dus wel rekening mee dat je THE SUB in de buurt van een stopcontact moet staan. Het stroomlabel is overigens A+: hij verbruikt 10 watt, vergelijkbaar met een koelkast die dicht is.

Bierkeuze

Wat bovendien gaaf is aan THE SUB, is dat er meteen een flink aanbod is aan bieren. Natuurlijk kun je kiezen uit het geprezen assortiment van Heineken zelf, van de standaard Heineken tot de Heineken 3, tot de nieuwe Wild Lager. Daarnaast kun je ook genieten van een Affligem, Wieckse of zelfs een Desperados! Uit alle hoeken van de wereld vind je THE SUB bieren. Naast de bekende, vertrouwde bieren (nou ja – als je deze allemaal kent ben je in mijn ogen wel een baas!) zijn er bovendien nog een aantal ambachtelijke Carft Beers die je kunt uitproberen: vooralsnog zijn dat allen kleine Nederlandse brouwerijen.

Kiezen maar

Je kunt THE SUB kopen in verschillende kleuren en varianten. In geborsteld RVS (The Heineken Edition), glanzend zwart, mat grijs, glossy rood, een luxe Carbon-uitvoering, verschillende special editions… voor ieder interieur is wel een model te vinden. Daarnaast vind je op de officiële website van THE SUB tal van accessoires, zoals bierglazen van verschillende merken, maar ook originele THE SUB glazen en onderzetters, een aparte koelkast voor je TORPs en speciale aanbiedingen.

BLACK FRIDAY aanbieding: Om je kennis te laten maken met THE SUB kun je de aankomende Black Friday profiteren vane een geweldige aanbieding: THE SUB red, black of grey edition van €149,- voor €89,-. Bezoek dus snel THE SUB bieren.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.