logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Drink je martini als James Bond in Spectre


Belvedere_Vodka_Stephanie Sigman visual #1

BV_007_Silver SaberMet trots kondigt Belvedere Vodka haar wereldwijde reclamecampagne aan, in samenwerking met de langverwachte 24e James Bond film. De televisiecommercial is een reis waarin alle geheimen van de legendarische martini cocktail aan het licht komen. De nieuwe film, SPECTRE, gemaakt door Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios en Sony Pictures Entertainment, zal 6 november in Nederland in première gaan. De Mexicaanse actrice Stephanie Sigman vertolkt in de openingsscene de rol van Estrella. “Door de jaren heen heeft James Bond meermaals bewezen dat je lef en kennis nodig hebt om een vodka martini te bestellen” zegt Stephanie Sigman. “Zijn coole houding en stijlvolle elegantie gaan hand in hand met zijn vodka martini keuze. Belvedere is een perfecte match”.

De televisie commercial werd geregisseerd door de award-winnende regisseur Antoine Bardou-Jacquet. Door een spectaculaire kettingreactie ontstaat een perfecte Belvedere martini, zonder enige menselijke interactie. De fotografen Rene & Radka, bekend van couture- en portretfotografie, voegen daar met hun stille beelden mysterie en verfijning aan toe.

Belvedere_Vodka_Stephanie Sigman visual #3Directeur van Belvedere Vodka Charles Gibb zegt: “James Bond wordt wereldwijd erkend als de meest geadoreerde en invloedrijke smaakmaker. Wij zijn enorm trots dat Belvedere samenwerkt met SPECTRE, onze grootste wereldwijde collaboratie ooit”.

Ter ere van het 24e James Bond avontuur is de Belvedere SPECTRE 007 martini gecreëerd. Haar klassieke karakter en elegantie zijn een ode aan de iconische vodka martini en brengt de zachte, rijke textuur van Belvedere naar voren met een vleugje olijf. Excellent choice, Mr. Bond!

BELVEDERE SPECTRE 007 MARTINI

60ml Belvedere vodka
10ml Dry Vermouth
1 Siciliaanse groene olijf
5ml vocht van Siciliaanse groene olijven

Mix met beleid de olijven in het mix glas. Voeg de overige ingrediënten toe en shake stevig met ijs. Zeef tweemaal en serveer in een gekoeld martiniglas.

En wil je weten hoe het filmpje gemaakt is? Kijk dan dit filmpje!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.