logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Drie tips waardoor je sixpack dit keer wel gaat lukken!


Eerlijk is eerlijk, van velen is het toch wel een stiekeme droom om het ooit voor elkaar te krijgen; een sixpack ofwel een wasbordje op je buik. En het liefst met een coverfoto op de (Wo)Men’s Health. Helaas lukt het krijgen van een sixpack weinig sporters. Toch is wel iets wat voor veel mensen mogelijk is, de kunst zit hem er vooral in om de juiste tips en trucs te kennen. Welke dat zijn? Lees snel verder.  

Eerst eten 

Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar om een sixpack te creëren moet je eerst flink eten. Want alleen op basis van goed eten kan je sixpack groeien. Investeer dan ook in kwalitatief goed voedsel wat ervoor zorgt dat jouw spieren kunnen groeien. Sportmaaltijden hiervoor aanschaffen is een goed idee, je kunt ze natuurlijk ook zelf bereiden, maar dit is niet altijd nodig om het gewenste resultaat te behalen. Er zijn tegenwoordig al hele goede webshops die jou gewoon deze maaltijden thuis – voor een prima prijs – leveren. Hoe eenvoudig is dat! Dus ga lekker eten, dan kan je lichaam de blokjes opbouwen. 

Trainen 

Natuurlijk ontstaan die spieren niet vanzelf. Het goede nieuws is dat je hier niet een marathon voor hoeft te rennen of ellenlange spinningsessies hoeft te doen. De kracht zit ‘m er namelijk in om goede krachttraining te doen. Wanneer jij je hele lichaam drie keer per week flink aan de gang zet, zul je zien dat je al snel spier(pijn)en ontwikkelt. Cardio is niet nodig, mits je maar niet meer eet dan je nodig hebt. 

Droogtrainen 

Mocht je flink hebben getraind, en ook flink eiwitten en gezonde voedingsstoffen hebben gegeten? Dan is het tijd om dat laatste restje vet eraf te werken. Dit niet doen is namelijk de meest voorkomende reden dat iemand geen sixpack ontwikkelt. Niet het leukste onderdeel, maar dit is wel het onderdeel wat ervoor gaat zorgen dat er daadwerkelijk resultaat gaat ontstaan. Droogtrainen kun je met alle producten die tegenwoordig online verkrijgbaar zijn, zoals shakes en repen, een stuk dragelijker maken. Het is maar net hoe snel je resultaat wilt zien, maar het is aan te raden om een beetje tijd te nemen. 

Kortom, een sixpack is voor iedereen mogelijk; ook voor jou! Het vergt wat discipline en het kennen van de juiste trucs. Daarmee zul je zien dat je tot een prachtig resultaat komt. Succes!                        

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.