logo-liggend-wit-donkerblauw

Agenda: familievoorstelling De drie biggetjes en het wolfspak

De drie biggetjes en het wolfspak Datum: 7-7-2021 tot en met 21-08-2021
Locatie: Amsterdamse Bostheater
Adres: De Duizendmeterweg 7, Amsterdam (Route)
Prijs: vanaf 9.50 euro

Deze zomer speelt het jeugdtheatergezelschap De Toneelmakerij in het Amsterdamse Bostheater de voorstelling De drie biggetjes en het wolfspak. Een vrolijke familievoorstelling (4+) vol prangende levensvragen met veel dans, muziek, taalgrappen en verkleedpartijen. En dat heerlijk in de openlucht. Tijdens jeugdtheatervoorstellingen hanteren we de 1,5 meter afstand regel. Voor deze voorstelling is daarom geen coronatoegangsbewijs nodig.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


De drie biggetjes

Weet u nog hoe het sprookje gaat? In De drie biggetjes en het wolfspak proberen de drie biggen Knor, Knar en Krul koste wat het kost uit de klauwen van de boze wolf te blijven. De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening over wat er moet gebeuren en hoe. Zo wil de een solo gaan en de ander La Famiglia bij elkaar houden. De knorrige sneren, krulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil in het Amsterdamse Bos.

Je kunt de voorstelling nog de hele zomer bezoeken in het Amsterdamse Bostheater. Bij het opzetten van de voorstelling werd al rekening gehouden met 1,5 meter afstand tussen ouders en daardoor is het evenement nog steeds coronaproof.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.