logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

DreameBot X30 Ultra: neemt je schoonmaakwerk uit handen

Op CES 2024 introduceerde Dreame hun nieuwste model: de DreameBot X30 Ultra. DreameBot X30 Ultra luidt een zelfreinigende revolutie in met zijn Automatische basisstationreiniging en anti-wirwar TriCut-borstel. Bovendien is de exclusieve MopExtend RoboSwing-technologie van Dreame verder verbeterd in de X30 Ultra. De X30 Ultra zal een revolutie teweegbrengen in de traditionele schoonmaakervaring door tegemoet te komen aan een breder scala aan schoonmaakbehoeften.

X30 Ultra luidt een zelfreinigende revolutie in

De X30 Ultra wordt geleverd met het eerste zelfreinigende basisstation van Dreame, een 7-in-1 reeks automatische opties. De twee ingebouwde schrapers reinigen de platen van het basisstation en de dweil wordt gewassen met heet water en vervolgens automatisch en grondig gedroogd met hete lucht, waardoor geurtjes en bacteriën worden verminderd en handmatige reiniging niet meer nodig is.

Wanneer de X30 Ultra is aangemeerd, leegt hij automatisch de afvalwatertank en vult hij het reservoir opnieuw, terwijl het intelligente mengsysteem voor reinigingsmiddelen van het basisstation het perfecte water-tot-oplossing-rantsoen levert voor een vlekkeloos schone vloer. Ook verkrijgbaar is de optionele Water Hookup Kit, die het basisstation rechtstreeks verbindt met de leidingen van het huis, zodat het dragen van zware watertanks tot het verleden behoort.

De X30 Ultra kan maximaal 3,2 liter vuil bevatten. De robot leegt automatisch zijn interne stofbak in het basisstation wanneer deze is gedockt. Door de hoge capaciteit hoeft hij slechts één keer in de 75 dagen geleegd te worden.

Het gedoe van verward haar wegnemen

De X30 Ultra slimme robotstofzuiger introduceert ook Dreame’s eerste Anti-Tangle TriCut-borstel*. Het beschikt over snijkoppen die zorgvuldig zijn geplaatst om verward haar van de borstels te verwijderen en de strengen in de stofzak op te bergen. Het slimme anti-knijp- en anti-jamming-ontwerp beschermt de snijkoppen volledig tegen beschadiging van tapijten en vingers.

Niet alleen schoonmaken, maar ook dweilen

De verbeterde reiniging die de X30 Ultra biedt, omvat het dweilen van uw huis dankzij de verbeterde MopExtend™ RoboSwing-technologie. Door gebruik te maken van geavanceerde randdetectie en de Flex Arm van Dreame, dringt de dweil van de X30 Ultra door tot in alle hoeken en gaten van uw huis, kan hij draaien en dieper in hoeken en hoeken graven tot wel 4 cm* (volgens laboratoriumgegevens van Dreame), waardoor verdere reiniging verborgen blijft brokstukken. Zo’n grondige schoonmaak zorgt ervoor dat trapjes, deurkozijnen, stoel- en tafelpoten en vlak langs de plinten van woningen nooit meer gemist worden.

Het beste van alles is dat de DreameBot X30 Ultra intelligente detectietechnologieën ervoor zorgen dat hij zich kan aanpassen aan de unieke indeling en vloertypes van elk huis. Wanneer hij van stofzuigen naar dweilen overgaat, detecteert hij automatisch tapijten en vermijdt deze of tilt de dweil tot 10,5 mm op om ervoor te zorgen dat ze het tapijt niet raken. Als de X30 Ultra de dweil niet hoog genoeg kan optillen om hoogpolige tapijten schoon te maken, zet hij hem af bij het basisstation en gaat hij automatisch verder met schoonmaken. Gebruikers kunnen de robot ook zo instellen dat hij zijn dweil verwijdert via de DreameHome-smartphone-app.

Toonaangevende reinigingskracht

De DreameBot X30 Ultra is voorzien van een digitale motor die een toonaangevende zuigkracht van 8.300 Pa produceert en kan een gewicht van maximaal 5 kg dragen, waardoor groter vuil, zoals granen, noten en kleine steentjes, licht werk maakt. Optionele modi zijn onder meer Carpet Suction Boost, die bij elke beweging een hoger vermogen levert, en Carpet Intensive Cleaning, dat twee reinigingsbewegingen uitvoert met een lager zuig- en geluidsniveau – beide zorgen voor een nog grondigere reiniging.

Als aanvulling op de hoge zuigkracht van de DreameBot X30 Ultra, vangt het nieuwe luchtkanaalontwerp met hoge doorstroming vuil op van elk oppervlak, inclusief stoffering en harde vloeren.

Zie het verschil met slimmere detectie

De X30 Ultra maakt gebruik van intelligente 3D-kaarten en padplanning, geleverd door de slimme navigatietechnologie, om een ​​op maat gemaakte schoonmaak voor elke kamer te creëren. Wanneer u onderweg bent, werken de ingebouwde sensoren continu om tot 70 soorten obstakels te detecteren en te vermijden, waaronder kabels, schoenen en huisdieren.

Dreame voegt een nieuwe laag slimme controle toe aan de schoonmaakervaring met zijn DreameHome-app. De app, beschikbaar op Android en iOS, geeft gebruikers volledige controle over het gedrag van hun robot, waardoor ze altijd en overal schoonmaaktaken kunnen toewijzen.

Toonaangevende batterijduur

Een batterij van 6.400 mAh zorgt ervoor dat de X30 Ultra tot 260 minuten* kan stofzuigen of dweilen in de stille modus. Hij reinigt tot 243 m²** op één acculading, zelfs perfect voor grote kamers. De X30 Ultra keert terug naar zijn dock om automatisch op te laden wanneer de batterij bijna leeg is, en gaat verder waar hij was gebleven zodra hij voldoende is opgeladen. (bovenstaande gegevens getest door Dreame Lab )

Prijs en beschikbaarheid

De compacte en efficiënte X30 Ultra zal vanaf 28 februari 2024 in de VS beschikbaar zijn voor pre-order via de officiële website van Dreame en de officiële Amazon-winkel  van Dreame, met prijzen vanaf $ 1.699,99. Je kunt profiteren van een vroegboekkorting van 27%, waardoor de prijs wordt verlaagd naar $ 1.240,99, wanneer ze een code toepassen op de CES 2024-aanbiedingspagina van Dreame. Prijzen in euro zijn nog niet bekend.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.