logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dooky BuggyBar winnaar van de Baby Innovation Award


buggybar

Dooky BuggyBar is winnaar van de speciale Ouders van Nu Consumer Award. De Ouders van Nu Award is onderdeel van de Baby Innovation Award van BabyStuf, de jaarlijkse verkiezing van de meest innovatieve baby- en peuterproducten. De award is gisteren uitgereikt tijdens de Negenmaandenbeurs in Amsterdam. Al eerder won Dooky BuggyBar de prestigieuze Duitse ‘Kind & Jugend Innovation Award’.

Veel jonge ouders zullen zich herkennen in de situatie een buggy met één hand te willen besturen om de andere hand vrij te hebben voor bijvoorbeeld een tweede kind, een telefoon of paraplu.  De buggy gaat dan echter alle kanten op en het kan overbelasting of kramp veroorzaken. De universele Dooky BuggyBar creëert een brug tussen de twee handvatten. Dé oplossing om de buggy wel met één hand vanuit het midden te besturen. Zo hebben ouders altijd een hand vrij.

Dooky BuggyBar is zo ontworpen dat deze eenvoudig in breedte verstelbaar is en je kunt hem moeiteloos aan het frame van de buggy bevestigen en weer losmaken. Ongeacht de dikte en vorm van het frame. Dooky BuggyBar is dus universeel en past op alle merken buggy’s met twee handgrepen.

Door het ergonomische ontwerp en de hoogwaardige kunststof, is de BuggyBar ook voor langere tijd comfortabel te bedienen. De geïntegreerde soft-grip zorgt voor een goede en comfortabele grip.

Dooky BuggyBar is een Nederlandse gepatenteerde uitvinding.

Consumentenadviesprijs: EUR 19,95. Vanaf mei verkrijgbaar bij de betere babyspeciaalzaak.Voor meer informatie en verkoopadressen: www.xplorys.com of ga naar www.facebook.com/xplorys

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.