logo-liggend-wit-donkerblauw

Trailer: Don’t Look Up

Dont Look Up

Terwijl de wereld in de ban is van social media, proberen Kate en haar professor Dr. Randall Mindy de mensen te waarschuwen voor een komeet die op directe ramkoers ligt met de aarde. Dit blijkt geen eenvoudige opgave te zijn. En dat terwijl ze alleen maar omhoog hoeven te kijken. De film Don’t Look Up is vanaf 9 december te zien in een select aantal Nederlandse bioscopen en vanaf 24 december wereldwijd op Netflix.

streaming-banner-netflix

Bekijk de trailer van Don’s Look Up

Over Don’t Look Up

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Het probleem? Het ligt op directe ramkoers met de aarde. Het andere probleem? Het schijnt niemand ook maar iets te interesseren. De mensheid waarschuwen voor een ‘planetendoder’ zo groot als de Mount Everest is blijkbaar een erg ingewikkelde opgave.

Met hulp van Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) beginnen Kate en Randall aan een mediatour. Deze brengt hen van het kantoor van de onverschillige president Orlean (Meryl Streep) en haar onderdanige zoon en tevens stafchef Jason (Jonah Hill) naar de radiogolven van The Daily Rip, een vrolijke ochtendshow gehost door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry). Met nog slechts zes maanden te gaan tot de komeet inslaat, hebben ze geen tijd te verliezen om de aandacht te krijgen van een publiek dat geobsedeerd is door social media. Iets wat schokkend komisch blijkt te zijn. Want wat is er in hemelsnaam nodig om de wereld gewoon omhoog te laten kijken?!

Cast en meer informatie

Don’t Look Up is geschreven en geregisseerd door Academy Award winnaar Adam McKay (The Big Short). De sterrencast bestaat uit Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi (aka Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley, Cate Blanchett en Meryl Streep.

  • Regie & scenario: Adam McKay
  • Verhaal: Adam Mckay & David Sirota
  • Productie: Adam McKay, p.g.a. & Kevin Messick, p.g.a.
  • Fotografie: Linus Sandgren, ASC, FSF
  • Production Design: Clayton Hartley
  • Editing: Hank Corwin, ACE
  • Costume Design: Susan Matheson
  • Muziek: Nicholas Britell
streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.