logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees meer over Doggy Style


ls de naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie door zijn onsympathieke eigenaar Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska) in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen.

Nieuwe vrienden

Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug, een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid en vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is.

Bekijk de trailer van Doggy Style

Grotere groep

Reggie, Bug en Bugs vrienden Maggie, een slimme Australische herder die door haar baasje aan de kant is gezet voor een nieuwe puppy, en Hunter, een angstige Deense dog die gestrest is geraakt door zijn werk als therapiehond, zijn vastbesloten om wraak te nemen. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. (Hint: het is niet zijn voet).

Deze acteurs spreken Doggy Style in

DOGGY STYLE met de stemmen van o.a. Will Ferrell en Jamie Foxx is een ongepolijste versie van de hondenfilms waar we allemaal zo dol op zijn. De film is geregisseerd door Josh Greenbaum (Barb and Star Go to Vista Del Mar) met een sterke komische supporting cast, waaronder:


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.